Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 μεγάλα χτένια, 40 cl άσπρο κρασί, 40 cl άσπρο ξίδι, 30 γρ. βούτυρο κομμένο σε φέτες, 40 γρ. θαλασσινό αλάτι, 60 cl ελαιόλαδο, 4 κ.σ. φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) Σάλτσα καλαμαριών 1 κρεμμύδι 1 πράσο 100 γρ. μικρά καλαμάρια 3 μελάνια από καλαμάρια 100 γρ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 σκ. σκόρδο 1 lit[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα! σήμερα θα δοκιμάσουμε μία συνταγή με σολωμό. Εύκολη και γρήγορη. Η μόνη δυσκολία της είναι ότι πρέπει να είσαστε πάνω από το τηγάνι και να μην[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.gr2 μεγάλες ή 4 μικρές ουρές αστακού βρασμένες και καθαρισμένες 1 ½ φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα φασόλια μέτρια 1 φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα μαύρα[...]
Πηγή: sidagi.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 8 άτομα 18 μεγάλες ωμές γαρίδες, ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 2 μεγάλα πορτοκάλια, 6 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά βαλσαμικό ξίδι, 1 κουταλιά χυμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο χταπόδι με το κοφτό μακαρονάκι είναι από τα αγαπημένα φαγητά της μικρής μου κόρης. Εννοείται λοιπόν ότι το φτιάχνω αρκετά συχνά, ιδιαίτερα σε περίοδο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤη σαρακοστή που μαγείρεψα τα καλαμαράκια αυτοσχεδίασα αυτή τη συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Η σάλτσα είχε ένα φοβερό άρωμα και μια ελαφρά γλυκιά γεύση. Τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτο τραπέζι που έκανε στους φίλους της η Αμαλία , το κυρίως πιάτο ήταν γλώσσες στη λαδόκολλα, ώστε το φαγητό να παραμείνει ζουμερό και όχι στεγνό. Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την τσιπούρα Μαϊντανό Μυρώνια 1/3 σκελίδας σκόρδο Αλάτι Πιπέρι 2 λάιμ 2 τσιπούρες Λευκή κρέμα βαλσαμικού Πορτοκάλι & Λεμόνι Καλαμάτα[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κιλο σουπιες καθαρισμενες 2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα 1 φλ.τσ.ασπρο κρασι 1-2 φυλλα δαφνης 2 σκ. Σκορδο Ξυλακι κανελα Αλατι πιπερι 1φλ.τσ. ελαιολαδο Ξερη φλουδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΑλλη μία παρα λλ αγή του μπακαλιάρου με σέλινα που έχω γράψει παλιότερα. Παίρνουμε πάλι φιλέττα μπακαλιάρου χωρίς κόκκαλο, γύρω στο 1 κιλό, 5-6 κρεμμύδια για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr