Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Νόστιμο, χορταστικό , οικονομικό νηστίσιμο πιάτο! Τα χταπόδια , οι σουπιές, οι γαρίδες είναι οι «πρωταγωνιστές» στα κυριακάτικα πιάτα της Σαρακοστής. Είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για μουσακά καραβίδας καραβίδα (μόνο ουρά) κολοκύθια ντομάτες μελιτζάνες πατάτες κρεμμύδι Για το μπίσκ κελύφη καραβίδας πελτέ ντομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα χταπόδια, οι σουπιές, οι γαρίδες είναι οι «πρωταγωνιστές» στα πιάτα της Σαρακοστής. Είναι πιο πλούσια από τα άλλα νηστίσιμα πιάτα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι από τις πιο καθαρές καλοκαιρινές μου μνήμες. Χρόνια πριν, στην άγνωστή μου τότε Σίφνο, ένας φίλος μας δίνει οδηγίες για να φτάσουμε στα Σεράλια, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια απλή συνταγή που θα σου δώσει όμως ένα ιδιαίτερο burger. Ίσως και το πιο gourmet burger που έχεις φάει ποτέ. Φτιάξε τα πεντανόστιμα τρυφερά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ κλασικός τραχανάς σούπα, αντί για τα ψητά ψωμάκια ή το τυρί, αρτύζεται με χταπόδι σε μικροσκοπικά σουτζουκάκια: μια οικεία, αλλά όχι αναμενόμενη γεύση.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα έχουμε ξαναπεί. Λατρεύω τις μακαρονάδες, ειδικά αυτές που δεν περιέχουν κιμά ή κρέας. Μου αρέσουν τα θαλασσινά επίσης. Για τους λάτρεις της μακαρονάδας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑχ, αυτή η Στέλλα μας!!! Ολες οι συνταγές της "διαμάντια". Ακόμα και αυτά που μου φαίνονται λίγο κουλά είναι τελικά διαμάντια, γι' αυτό και το παρακάτω πρέπει[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλοκαιρινό έδεσμα που το κάνω συνέχεια. Έχω το προνόμιο να έχω μπαμπά που έχει βάρκα. Και επειδή στις Βόρειες Σποράδες έχει άφθονα θράψαλα, τα καθαρίζω και[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.grΜία μοναδική συνταγή από τον Γιάννη Λουκάκο στο τραπέζι σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 30 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά ελαιόλαδο: 100 ml κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα κιμάς μοσχαρίσιος: 450 γρ. καλαμάρια: 4 μεγάλα, καθαρισμένα από το δέρμα, ολόκληρα κουκουνάρι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο διάστημα που μεσολάβησε από το σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα, ήταν χρόνος προσαρμογής :) Το Λονδίνο!! Ένα ταξίδι επαγγελματικής ενημέρωσης… Οι μέχρι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά συνταγής 800 γρ. γαρίδες 1 πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης 800 γρ. ντοματίνια ή ντομάτες 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι νερό 1 σφηνάκι ούζο 2-3 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΚάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr