Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Αυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝόστιμες και νηστίσιμες γαρίδες για ένα γρήγορο μαγείρεμα :) 500 γρ γαρίδες μεγέθους 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμενο 1 σκελιδα σκορδο φετάκια αρκετό ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠέρυσι ,για πρώτη φορά,δοκίμασα να μαγειρέψω τον συνδυασμό αυτών των δύο και μας άρεσε οικογενειακώς θα έλεγα... ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά ,όπως είναι με το ζουμάκι τους,τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜη με πάρετε με τις πέτρες! Σήμερα σκέφτηκα να μετουσιώσω ένα πικάντικο μεζέ των μεζεδοπωλείων σε κύριο φαγητό. Το έμπνεύστηκα και το έφτιαξα για πρώτη φορά.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr