Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα πια, που ένα μέρος από τις επαγγελματικές μου ενασχολήσεις βρήκε φιλόξενη στέγη κάπου στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας – στην Οδό Πραξιτέλους εν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε αφορμή τους εορτασμούς για την επέτειο της Πρώτης-Φοράς-Αριστερά αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάνη, θυμήθηκα την προτροπή του τελευταίου για λιτό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Οι σουπιές με πατάτες και πάπρικα είναι ένα φαγάκι της κατσαρόλας, γρήγορο και νόστιμο. Η ιδέα προέκυψε από την εμμονή τη Δ. για[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Κρατήστε αυτή τη συνταγή, φέρνει αρώματα της θάλασσας στο τραπέζι, όλες τις εποχές. Είναι η αγαπημένη μου εκτέλεση για την[...]
Πηγή: bostanistas.grΉταν και τότε 6 Απριλίου. Μετά ένα πολύωρο αλλά κι ονειρικό ταξίδι είχα φτάσει επιτέλους στις δυτικές ακτές της Γαλλίας. Είχε διασχίσει το Marais Poitevin, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.gr