Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Στη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 8 μικρά καλαμαράκια ολόκληρα 8 μέτριες γαρίδες (16-20 μέγεθος) 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι Αβοκάντο με ντομάτα 2 αβοκάντο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (για 6 άτομα) 400 γρ. βρασμένες κατεψυγμένες (ροζ) μέτριες γαρίδες, 1½ γκρέιπφρουτ (ροζ καλύτερα, αν βρείτε), 1½ πράσινο μήλο (Granny Smith),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami20/7/15 Χταποδοσαλάτα με ατζούρι και δροσερή σος γιατί το ξυλάγγουρο ή κλωσάκι, όπως το ξέρουν κάποιοι, είναι λαχανικό θερμής εποχής και το βρίσκουμε μόλις[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥγιεινό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο έτοιμο σε 20 λεπτά. Υλικά τορτίγιες 1 μαρούλι 300 γρ. σολομό 1 μάνγκο 1 αβοκάντο 1/3 αγγουριού λίγο κόλιανδρο 1 κόκκινη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 μαρούλι 300 γρ. σολομό 1 μάνγκο 1 αβοκάντο 1/3 αγγουριού λίγο κόλιανδρο 1 κόκκινη πιπεριά chilli 1 lime λίγη μαγιονέζα λάδι για το τηγάνισμα (εγώ προτιμώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr