Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Η “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύγεστο ψάρι με κινέζικο σως Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Ψάρι φιλέτο αλεύρι αλατοπίπερο φυστικέλαιο 1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 2 Χ 2 1-2 σκελίδες σκόρδο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 μπακαλιαρακια φιλεταρισμένα 6 μυδια με το κελυφος 6 γαριδες μευριες 6 κυδωνια μικρα Μαϊντανό 1 σκελιδα σκορδο 1/2 ποτηρι κρασί ασπρο 1/2 ποτηρι νερο 3κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ γαρίδες coctail πλυμένες, καθαρισμένες και βρασμένες 1 μεγάλο μήλο πλυμένο κομμένο σε λεπτές φέτες ή σε κυβάκια + λεπτές φέτες για το γαρνίρισμα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κοκκινόψαρα ό,τι μέγεθος θέλουμε 4 καρότα 3 κολοκύθια μεγάλα 4 πατάτες μεγάλες 1 κρεμμύδι ξερό πιπέρι αλάτι μαιντανός 1 σκελίδα σκόρδο 1 λεμόνι 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φρέσκοι μπακαλιάροι 1 κρεμμύδι μεσαίο ξερό, ψιλοκομμένο 2 πατάτες κομμένες κυδωνάτες 2 καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κολοκυθάκια κομμένα σε χοντρές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φιλέτο σολωμού 150 γρ. 2 αγκινάρες βρασμένες και κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κυβάκια 1 παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 2 ποτήρια ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με ιδιαίτερη γεύση, για ιδιαίτερες στιγμές. Τι χρειαζόμαστε: 2 φέτες φρέσκο σολομό (κατά προτίμηση φιλέτο) 1 ξινόμηλο 1 μεγάλη πατάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα χταπόδι με υψηλή περιεκτικότητα σε Κάλιο και Βιταμίνη C! Τι χρειαζόμαστε: μπανάνα γαρίφαλα
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη, νόστιμη, πικάντικη. Τι χρειαζόμαστε: 2 κρεμμύδια ξερά 2 φρέσκες ντομάτες 1 κουταλια της σούπας ντομάτα πάστα 2-3 ποτήρια νερό 1/2 ποτήρι του νερού ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο μακαρόνια λινγκουίνι ή λαζανάκι διάφορα θαλασσινά (γαρίδες, μύδια με κέλυφος, μύδια χωρίς κέλυφος, κυδώνια, αστακοουρές σε ροδέλες, και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ δροσερή και ιδιαίτερη γεύση. Θα ξετρελάνει τους λάτρεις του ανανά. Πολύ γιορτινή και εντυπωσιακή στην παρουσία της. Το τέλειο ορεκτικό. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για τα φιλέτα γλώσσας και οχι μόνο!!!Μπορούμε να φτιάξουμε όλα τα ψάρια φιλέτα που συνήθως είναι άγευστα!!! Τι χρειαζόμαστε: 6[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ ζυμαρικά τύπου bavette (κάνει το ίδιο καλά και το λαζανάκι) 1-2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ ελιές καλαμών 450 γρ ξιφίας σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 μπαρμπούνια 1/2 κρεμμύδι 6 μανιτάρια άσπρα 1 πρέζα μαϊντανό 1/2 κουτάλι σούπας μαργαρίνη Λίγο μπούκοβο 1 λεμόνι σε φέτες Οδηγίες Πάνω στη λαδόκολλα έκοψα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γρ χταπόδι μικρό ολόκληρο Kallimanis 500 γρ ξερά κρεμμύδια κομμένα κυδωνάτα 300 γρ πράσο σε μισές ροδέλες 12 κρεμμύδια φρέσκα ολόκληρα (το άσπρο μέρος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό καλαμαράκια 3 πατάτες μέτριες 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτήρι του νερού φρέσκο τοματοπολτό 1 κουτ.γλυκού αλάτι 1/2 κουτ.γλυκού πιπέρι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 σουπια καθαρισμένη μετρίου μεγεθους 1 ποτηρακι κρασί ασπρο 1 ποτηρακι νερο 1 φλ.καφε λαδι 2 σκελιδες σκορδο 4-5 κλωναρια μαϊντανό τα φυλλα 6 κυδωνια μικρά 6[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 μέτριες πατάτες 1 κιλό σαρδέλες 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη χυμός 2 λεμονιών 1 κ.γλ. ρίγανη 3/4 φλ. ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr