Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά 8 θράψαλα ή μεγάλα καλαμάρια Για τη γέμιση 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φλ. πιπεριές χρωματιστές σε κυβάκια 2 φλ. ρύζι καρολίνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 κιλό χταπόδι βρασμένο 500 γρ. κρεμμύδια 3 μήλα 100 γρ. τζίντζερ ρίζα 100 γρ. ξερά βερίκοκα 100 γρ. σταφίδες ξανθές 100 γρ. σταφίδες μαύρες 3 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ βόλτα συνεχίστηκε στο υπόγειο όπου φυλάσσονται τα κρασιά έτοιμα πια , γινομένα. Ρώτησα μερικές πληροφορίες για τα κρασιά τους και σας τις μεταφέρω. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr