Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν σας δείξαμε τις γαρίδες με σάλτσα αλά ιταλικά σας είχα υποσχεθεί άλλη μια ιταλική συνταγή με γαρίδες. Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή με γαρίδες που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπήκαμε πια στην Μεγάλη Βδομάδα και η νηστεία καλά κρατεί!! Όσοι δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να μαγειρέψετε αυτήν την εβδομάδα, στην κατηγορία με τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμάστε την πατατοσαλατα με την σάλτσα μουστάρδας ? Πάμε να φτιάξουμε σήμερα μια εύκολη γαριδοσαλάτα, με την ίδια σάλτσα, που της ταιριάζει εξίσου όμορφα![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλοκαιράκι, παραλίες, ξεγνοιασιά, ουζάκι και μεζεδάκι από πεντανόστιμο γαύρο μαρινάτο, για πολλούς το top καλοκαιρινό μεζεδάκι !! Το πιο ωραίο δε είναι, ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τους φίλους μας που νηστεύουν αυτές τις μέρες, να δώσω κι εγώ μια γνωστή και πολύ αγαπημένη συνταγή. Απορώ γιατί τέτοιο πεντανόστιμο φαγητό δεν το έτρωγα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή δεν είναι νηστίσιμη βέβαια, γιατί περιέχει τυριά που δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά στο φαγάκι. Εάν τα αφαιρέσετε, έχετε ένα επίσης νόστιμο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι τσιπούρες είναι από τα πιο νόστιμα ψάρια και νομίζω αρέσουν στους περισσότερους. Φροντίζω να τις μαγειρεύω τακτικά και με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μεζεδάκι αυτό έμαθα να το φτιάχνω από ένα ουζερί που δούλευα εδώ στη Χαλκίδα τα χρόνια της αθωότητας και μου άρεσε πάρα πολύ. Αν μάλιστα μπορείτε να το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χταποδάκι όπως και να το μαγειρέψουμε, δίνει φαγάκια και μεζεδάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα! Αυτή τη φορά το μαγείρεψα κοκκινιστό, με μια πολύ γευστική[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr