Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 10:46 μ.μ. | Αναρτήθηκε από lopi | Επεξεργασία ανάρτησης Υλικά 200γρ. περίπου μπακαλιάρο ανοιγμένο σε μικρά κομματάκια 20 γρ. μαγιά νωπή[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μεγάλα μύδια καθαρισμένα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα των μυδιών Για το χυλό 150 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαι ένα σπανιόλικο παραδοσιακό ταπάκι a la gaditana , για όσους και όσες δεν ... φοβούνται το τηγάνι. Υλικά 200 γρ.γαριδούλες ψίχα 1 κρεμμύδι 250 γρ.αλεύρι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ Τοσο ο υγραλατος οσο και ο αποξηραμενος βακαλαος ειναι πολυ δημοφιλεις στην γειτονικη μας Ιταλια, οπου τον μαγειρευουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr270 γρ. αλεύρι 500 γρ. μπύρα 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά Οδηγίες 21 Minutes Τα ανακατεύεις όλα μαζί και μετά στο ψυγείο για 1 ώρα για να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr