Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 265 συνταγές
Υλικά γαύρος: 750 γρ. καθαρισμένος από το κεφάλι και το κεντρικό κόκαλο ελαιόλαδο: 100ml λευκό κρασί: 100ml σκόρδο: 1 κουταλιά της σούπας, κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: icookgreek.comΓΑΥΡΟΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΥΛΙΚΑ · 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο · 2 λεμονια το χυμο τους · 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμένες · Ρίγανη ·[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣαλάτα με ρεβίθια και μαριναρισμένο ψάρι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος: 5,00 € ΥΛΙΚΑ : 300 γρ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό, είναι το ψάρι σε κάθε του μορφή. Το θέμα μας όμως, είναι τα κόκκαλα. Ο μικρός και μεγάλος άνδρας της οικογένειας έχουν ακριβώς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα! Ο Χριστόφορος Πέσκιας φτιάχνει τα πρωτότυπα τσιπς που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Από τα κόκκαλα του γαύρου. Περισσότερα στο[...]
Δεν είναι τίποτα να καθαρίσουμε τους γαύρους ή τις σαρδέλες. Εδώ είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος. Τι χρειαζόμαστε: Γαύρους ή Σαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/2 κιλό γαλέος 1 φλιτζάνι λάδι 1-2 λεμόνια 1/2 κεφάλι σκόρδο αλάτι, πιπέρι- λίγη ρίγανη Εκτέλεση συνταγής Κόβετε το γαλέο σε μερίδες,[...]
Πηγή: sidages.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τα ελάχιστα ψάρια που τρώνε χωρίς να υπάρξει καμμία ένσταση είναι η γλώσσα και πιο συγκεκριμένα το φιλέτο της. Αντε και κανά γαύρο και σαρδέλα...αλλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΥΛΙΚΑ 1 κιλο γαυρο 1 λιτρο ξυδι 5 σκελιδες σκόρδο κομμενες σε φετες 2 λεμονια το χυμο τους 1 φλυτζανι αλάτι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr