Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να ετοιμάσεις τον μπακαλιάρο σου; Για τσέκαρε και αυτή τη συνταγή; Το φιλέτο σερβίρεται με μια σος μουστάρδας και απολαυστικής[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlγια τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]
Πηγή: cooklos.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΈνα εντυπωσιακό συνοδευτικό για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Ηλίας Δερμιτζόγλου. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.gr