Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
'Ενα κόλπο παλιό να κάνω τα παιδιά μου να φάνε μικρά ψάρια ήταν να φιλετάρω το γαύρο αν και οι παραδόσεις θέλουν το γαύρο ολόκληρο με το κόκαλο γιατί περιέχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγια τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι χοντρούτσικο 1/4 ματσάκι άνιθο 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 αυγό Αλέυρι Αλάτι Ελαιόλαδο Κόβουμε το γαύρο σε μικρά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨάρια: Γαύρος ή σαρδέλα στο φούρνο με λαδορίγανη με σκόρδο και μαϊντανό Καπνιστός σολομός ή πέστροφα με τριμμένο καρότο, φέτες κρεμμυδιού και μαϊντανό Παστός[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com