Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Πέστροφα Γαλέτα Αλεύρι Αβγό Πατάτα Δεντρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι Φρέσκο κρεμμυδάκι Ντομάτα Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φιλετάρουμε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 μεγάλα φιλέτα ψάρι παγκάσιους, 2 φλ. γαλέτα (φρυγανιά), 1 φλ. αλεύρι, 3 αβγά, ξύσμα λεμονιού, λάδι για τηγάνισμα, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος ταρτάρ 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝα και μια συνταγή πάστας που μπορείς να ετοιμάσεις εκ των προτέρων. Είναι ιδανική για πάρτι ή συνάξεις φίλων. Πολύ εύκολη και ιδιαίτερα νόστιμη. Αν θέλεις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜπαρμπούνια με κρασί και φρέσκες ντομάτες ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 12 μεγάλα μπαρμπούνια 400 γραμμάρια ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και τριμμένες[...]
Πηγή: greekouzina.grΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 2 μεγάλες γλώσσες 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 4-5 λιαστές ντομάτες σε μικρά κομμάτια 12 ελιές καλαμών σε μικρά κομμάτια 1 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 -5 άτομα) 1 κιλό μέτρια καλαμάρια καθαρισμένα (όχι όμως τεμαχισμένα), 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες, ½ φλ. ελαιόλαδο, 2/3 φλ. ρύζι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 κιλό σαρδέλες 3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 3 φύλλα δάφνης ½ φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.gr