Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Μια πολύ υγιεινή,νηστίσιμη και νόστιμη συνταγή από την φίλη μου την Γιάννα. Σε ευχαριστώ καρντιά μου! Υλικά 1 κιλό καθαρισμένες σουπιές και πλυμένες 1 κιλό[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι φωτογραφίες και οι συνταγές της Nigella Lawson (φωτογράφος n Petrina Tinslay) είναι από το βιβλίο της «Forever Summer» εκδόσεις Chatto & Windus, London.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami100 γρ. αλεύρι σταρένιο ολικής άλεσης αλάτι 2 αβγά 250 ml. γάλα 2 κρεμμύδια 40 γρ. βούτυρο 400 γρ. άσπρο φιλέτο ψαριού 4 κ.σ. χυμό λεμόνι πιπέρι 100 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚλασικά κυριακάτικα φαγάκια της σαρακοστής, τα πιάτα με θαλασσινά. Αντί κρέατος, έχουν την τιμητική τους οι σουπιές τα καλαμάρια τα χταπόδια και οι γαρίδες.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓαριδοσαλάτα με μαγιονέζα λάιμ Για να απολαύσετε στο έπακρο τα φυσικά αρώματα αυτής της παγωμένης γαριδοσαλάτας με μαγιονέζα , μην την καρυκεύετε έντονα. Μια[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά (6 μερίδες) : 1 κιλό σουπιές φρέσκιες 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο μάραθα ψιλοκομμένα 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα[...]
Πηγή: yumyum.grΜε γαρίδες και λαχανικά... Τι χρειαζόμαστε: 500γρ γαριδούλες(ακαθάριστες, φρέσκιες καλύτερα) 2 καρότα 1 πατάτα 1 μικρό κομμάτι λάχανο(~1/8) 2-3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες φρέσκου σολομού 1 πακέτο μανιτάρια πλερώτους ½ κιλό καρότα καλά καθαρισμένα 3 κουτ σούπας φρέσκο γάλα 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 6 φιλέτα ξιφία των 180 γρ το καθένα 3 φλιτζ νερό 1/2[...]
Πηγή: yumyum.gr8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κούπα ρύζι basmati 200γρ. μύδια τύπου mytilus edulis καθαρισμένα φρέσκα θαλασσινό νερό 20γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα 30γρ. ψιλοκομμένο αγγούρι-ραπανάκι τουρσί[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα νηστίσιμο πιάτο με αρωματικό, τρυφερό χταπόδι στιφάδο. Υλικά: 1 μεγάλο χταπόδι (Αν είναι δική μας "ψαριά" καθαρίζουμε την κουκούλα του και βγάζουμε το[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤο καλοκαίρι συνεχίζει να μας δίνει τις απολαύσεις του, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα «φρούτα» της θάλασσας. Ανάμεσα σ’ Μόλις βγήκανε από το[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΓια την σος Μαγιονέζα σκόρδου 1/2 Κούπα τσαγιού μαγιονέζα 1 Σκελίδα σκόρδο 1/8 Κουταλάκι του γλυκού πάπρικα\ Για τον σολωμό 1/2 Κούπα του τσαγιού κουςκους 2/3[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 150 ml ελαιόλαδο 1/2 κουταλιά του γλυκού κύμινο σε σκόνη 1/2 κουταλιά του γλυκού σκόνη μπαχάρι τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΤο ψητό καλαμάρι είναι απ’ τα πιο κομψές και νόστιμες, απλές, θαλασσινές γεύσεις, γεμάτο γλύκα. Μια γεύση φιλόξενη, ανοιχτή στο ταίριασμα με κάτι πληθωρικό[...]
Πηγή: caruso.grΗ Εσαουίρα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Δυτικό Μαρόκο που βρέχεται από τον Ατλαντικό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραδοσιακή ψαροσυνταγή των ντόπιων[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr