Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Πάνω στην τρεχάλα μου, αρκετές φορές τυχαίνει να ανακαλύψω στον καταψύκτη υλικά που έχω βάλει και απλώς δεν τα θυμόμουνα. Έτσι λοιπόν προχθές μέσα στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαι μετά τις εκδρομές: στις παραλίες, στα βουνά, στις παιδικές χαρές και τα πάρκα, με ενδιάμεσους σταθμούς: το σήκωμα χαλιών, καθώς μας έπιασε ξαφνικά μεγάλη[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάμε σιγά-σιγά προς την 25η Μαρτίου (καλά το πως φεύγουν έτσι οι μήνες μέσα στο 2015, δεν είναι να το συζητάμε...) και το έθιμο απαιτεί μπακαλιάρο. Όμως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤέτοιος Μάϊος, δεν έχει γίνει ξανά. Τι τρέξιμο...Τι εκκρεμότητες... Τι δημόσιες υπηρεσίες... Τι ιατρικές εξετάσεις... Τι γεγονότα... Τι θεατρικές πρόβες...Τι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο καλοκαίρι ζητά όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρες γεύσεις. Τα ψαρικά λοιπόν και τα λαχανικά πάντα προηγούνται στις προτιμήσεις τις δικές μου τουλάχιστον. Πολλές[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα γεμιστά έχουν την τιμητική τους τώρα το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα εγώ τα αγαπώ επίσης πολύ, το θέμα είναι ότι κάθε φορά θέλω να τα κάνω κάπως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι γρήγορες και νόστιμες συνταγές μου έχουν γίνει «έμμονη» ιδέα και γι’ αυτό θα σας γράψω ένα όμορφο πιάτο που είναι πολύ γευστικό (τουλάχιστον[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌπως έγραψα και στο προηγούμενο post μου η "κουζινοθεραπεία" της Τετάρτης περιελάμβανε και το πιάτο " καλαμαράκια με τραχανά ". Δεν θεωρώ πως ήταν καμμία[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑποχή από τα κρεατικά μιας και τις μέρες των Χριστουγέννων πάλι πολλά θα γευτούμε από αυτά. Προτιμώ σαφώς τα μεζεδάκια που έχουν σαν πρώτη ύλη κάποιο μέλος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌταν το φαγητό συνδυάζει γεύσεις θάλασσας πολύ το χαίρομαι. Και η αλήθεια είναι ότι κάνω ότι μπορώ για ν’ αποφεύγω τα πολλά κρεατικά, πόσο μάλλον τώρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που συνήθως τον σκεφτόμαστε ως "επετειακό" φαγητό για του Ευαγγελισμού, το Σάββατο των Βαϊων κ.λ.π. Όμως στο σπίτι, μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα μαλάκια κάθε είδους: καλαμάρια, θράψαλα, σουπιές, μοσχοί, χταποδάκια πιστεύω ότι είναι αγαπητά σε πολλούς. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι ανάμεσά μας που[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr