Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Ένας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα ! Υλικά για ένα μέτριο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο και ξύδι λευκό Αλάτι και πιπέρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα μεσημέρι μιλούσα στο τηλέφωνο με την Έλενα από τις Συνταγές της Καρδιάς . Μέσα σε όλα αυτά που είπαμε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το κλασικό πονεμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 κιλό παστό μπακαλιάρο καλά ξαλμυρισμένο 1 ξερό κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ 1 φλιτζ του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο 1 ντομάτα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σηπία, κοινώς η σουπιά (επιστημονικά sepia σηπία) είναι ένα Κεφαλόποδο. Ζει σε βάθος εκατό μέτρων, στις εύκρατες και ζεστές θάλασσες, ψαρεύεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή απλή και νόστιμη από την παγωμένη Φινλανδία. ΥΛΙΚΑ ½ κιλό φρέσκο σολομό. ½ κιλό ζυμαρικά ½ ποτήρι κρέμα γάλακτος. 2 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΕξαιρετικός μεζές για ουζάκι ή για τσιπουράκι ή για μπίρα! Τι χρειαζόμαστε: 500g μύδια (ψίχα μυδιών) ή 1 κονσέρβα λιαστές ντομάτες ή μύδια και ντομάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμος μεζές για ουζάκι η μπύρα. Μπορεί όμως να γίνει το κανονικό μας φαγητό αν το συνοδέψουμε με μια σαλάτα. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΌσοι λατρεύουν τα θαλασσινά θα συμφωνήσουν ότι είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο, με υπέροχη εμφάνιση και αξέχαστη γεύση. Οι ολόκληροι αστακοί βέβαια κάνουν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε κύβους 1/2 λεμόνι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜου μοιάζει ιδανικό φαγητό για καλοκαιρινά μεσημέρια σε εξοχικά δίπλα στη θάλασσα. Για εκείνη τη στιγμή που μαζεύεσαι, καθώς ο ήλιος γίνεται ανυπόφορος, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr