Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, όμως η νοστιμιά τους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤρίτη σήμερα, σε μία μάλλον χειμωνιάτικη εβδομάδα, παρόλο που ήδη οι πρώτες επτά μέρες του Απριλίου έχουν περάσει! Κάτι ο καιρός, κάτι ο υποχρεωτικός[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 100 γρ. φρέσκος σολομός Για τη μαρινάδα 1 κ.σ. σόγια σος 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού 1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ, λεμόνι και τζίντζερ 1 ψωμάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.com5 φέτες ψωμί ξύσμα από 2 λεμόνια 2 κ.σ. χυμό λεμόνι και φέτες λεμόνι για σερβίρισμα μικρή χούφτα κομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού 8 φιλέτα μπακαλιάρο (των 150[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧαρμπουγκεράκια μικρά ανοικτά , και , σουδάκια με καπνιστό σολωμό αγγούρι και τυρί Φιλαδέλφεια. Ανοικτά ή κλειστά δική σας επιλογή !!!! Το τι θα βάλετε μέσα ή[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό μεγάλες, ωμές γαρίδες, 1 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ ή λεμονιού + ½ φλ. επιπλέον, 2 μεγάλα αβοκάντο σε κυβάκια, 2 μέτριες κόκκινες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΘέλω να έρθει η άνοιξη! Φτάνει πια κύριε χειμώνα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Δε σας θέλω άλλο!!! Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη) μπας και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΑναρτήθηκε στις 06/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Σως - Dressings, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια ψητά με ελαφριά σάλτσα Ταρτάρ Τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.gr1½ κιλό περίπου γλώσσες 4-5 κλωναράκια μαϊντανός 1 φλιτζ. μαγιονέζα 2 αυγά βρασμένα 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι Διαδικασία συνταγής[...]
Πηγή: cooklos.gr4 φιλέτα σολωμού (φρέσκου ή κατεψυγμένου) χυμό από 5 πορτοκάλια χυμό από 4 λεμόνια 6 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 1 κ.σ. μέλι 2,5 κ.σ. λάδι 1 κ.γ. ρίγανη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπαρασκευή Ανάβουμε το φούρνο στους 190ο. Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε ακαθάριστες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε ενώ είναι ζεστές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami