Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Συνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές κρεμμύδι κομμένο 2 κουταλιές πράσινη πιπεριά κομμένη 1/2 φλιτζ σελερι κομμένο 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 1/4[...]
Πηγή: yumyum.gr4 φιλέτα σολομού 2 φλυτζάνια κόκκινα φασόλια βρασμένα (ή μία κονσέρβα έτοιμα) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σέλερυ (προαιρετικό - προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 100 γρ. καρότα σε ροδέλες 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 ολόκληρο ψάρι, περίπου 1½ κιλό, καθαρισμένο (φαγκρί, συναγρίδα, σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. ροδέλες,, πέννες ή άλλο σχήμα ζυμαρικού μεσαίου μεγέθους 500 γρ. φιλέτο από σολομό φρέσκο ή από κονσέρβα στραγγισμένο 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.gr