Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Από την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4 άτοµα) 12 µέτριες, ωµές (γκρίζες) γαρίδες, 2 φιλέτα άσπρου ψαριού (250 γρ. σύνολο περίπου)=ή φιλέτα άλλων ψαριών (µπακαλιάρου π.χ.), 8 µικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com300 γρ. χταπόδι πλοκάμι Kallimanis 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. χταπόδι πλοκάμι 190 γρ. ντομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι κρατάμε το πράσινο μέρος ολόκληρο 50 γρ. φρέσκο πράσο κρατάμε το[...]
Πηγή: argiro.grΈνα λιτό φιλέτο ψαριού χωρίς κόκαλα, καμουφλαρισμένο σε ένα υπέροχα φουσκωμένο σουφλέ με αυγά και τυριά. Το συνοδευτικό του πιάτο είναι μια ζεστή σαλάτα από[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές κρεμμύδι κομμένο 2 κουταλιές πράσινη πιπεριά κομμένη 1/2 φλιτζ σελερι κομμένο 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ψάρι του 1 1/2 κιλού κομμένο σε φιλέτα 3 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 6 ντομάτες 4 πράσινες πιπεριές 400 γρ. πατάτες 1 κουταλιά αλεύρι 2 φύλλα δάφνης[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυστατικά 700γρ.μπακαλιάρος (2κομμάτια) Λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2σκελ.σκόρδο ολόκληρες 1/2φλ.λευκό κρασί 1ντομάτα τριμμένη 2δαφνόφυλλα [...]
Πηγή: zannetcooks.comΏρα για ψαράκι , φιλέτο, δίχως κόκκαλα που θα αγαπηθεί απο όλους. Υλικά: Φιλέτα γλώσσας Λίγο αλεύρι Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια αλεύρι αλάτι και πιπέρι χυμός λεμονιού 1/2 κούπα λάδι 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 κούπα λευκό κρασί 1/2 κούπα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡολό τσιπούρας με γαρίδες και σπανάκι σε σάλτσα κρεμμυδιού Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πιάτο γεμάτο, χρώματα, αρώματα και υπέροχη γεύση. Το προτείνω ακόμη και για Κυριακάτικο. Υλικά: 500 γρ. σολομό χωρίς κόκαλα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr