Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Κριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. Farfalle integrale Barilla 1 μεσαίου μεγέθους χταπόδι φρέσκο κρεμμυδάκι μαιντανό 1 συσκευασία σάλτσα Pesto Calabrese Barilla 1 σ. σκόρδο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαταπληκτική συνταγή με ψάρι που θα σας ξετρελάνει Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grclick for english υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΟ πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Σπαγγέτι 1/2 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες αποφλοιωμένες 2 κουτιά Πιπεριά κόκκινη καυτερή 1 μικρή Καλαμάρια 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΘαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. λινγκουίνι βρασμένα 50 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες Φρέσκο βασιλικό ή πέστο βασιλικού Χυμό ½ λεμονιού ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαχταριστά ζυμαρικά για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : γισ 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό καλαμαράκια ολόκληρα με την κεφαλή, 300γρ. πουργούρι Lisko, 1 φλ. κράσι λευκό, 3 ντομάτες κόκκινες τριμμένες, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια πολύ αρωματική γαριδομακαρονάδα που και οι πιο δύσπιστοι έγλειφαν τα χέρια τους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό σπαγγέτι 1/2 κιλό γαρίδες 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό γαρίδες 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1/2 φλ. ελαιολαδο 2 σκελιδες σκορδο 2 φλ. ντοματες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε καρεδάκι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για τα καλαμάρια: Γεμίζουμε τα καλαμάρια με τη γέμιση του πλιγουριού Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, ώστε να μη χυθεί η[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤο χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα. Με[...]
Πηγή: caruso.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.gr