Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν αποσπάται η προσοχή μου και ψιλοξεχνάω, βρίσκω αφορμή γι' αυτή τη μακαρονάδα. Ο σολομός, πέρα από την υγεία στο δέρμα, στην καρδιά και αλλού, βοηθά,[...]
Πηγή: bostanistas.grI was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά Γλώσσες 10 τεμ. Γαρίδες μικρές 300 γρ Χυμό λεμονιού από ένα λεμόνι Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 κουτάλάκι του γλυκού Πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά γαρίδες: 300 γρ. καθαρισμένες από κεφάλι και κέλυφος ψίχα καραβίδας: 300 γρ. ψίχα καβουριού: 300 γρ. κρεμμύδι ξερό: 150 γρ. ψιλοκομμένο πράσο: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγόρασε φιλέτο γλώσσας, ένα ψάρι που λατρεύουν και τα παιδιά, τύλιξέ το σε ρολάκι με μια δροσερή γέμιση από μπρόκολο, παρμεζάνα και μυρωδικά! Εύκολη 45[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά : 1 πακέτο ταλιατέλες 1 συσκευασία καπνιστό σολομό 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος 250γρ 1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ μαϊντανό,αλάτι[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr4-5 γαρίδες 200 γρ. τραχανά ξινό Ζωμός ψαριού Ζωμός κοτόπουλου Λίγη παρμεζάνα τριμμένη Χυμός λεμονιού Ελαιόλαδο Άνηθο Θυμάρι Μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο σολομού (½ κιλό περίπου) 4-6 μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος, 1 βολβό μάραθου, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 16-20 γαρίδες μέτριες 8 μικρά καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 νεροπότηρο ρύζι αρμπόριο (ή άλλο κατάλληλο για ριζότο) 1 μεγάλη τομάτα[...]
Πηγή: greekmasa.gr23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comγια το χταπόδι 1 χταπόδι (1 κιλό περίπου) 1 κρεμμύδι ολόκληρο ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνης 1 κ.σ. αλάτι 6 κόκκοι μαύρο πιπέρι για τη μακαρονάδα 1 πακέτο[...]
Πηγή: cooklos.gr