Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Σουπιές μαγειρεμένες με αρωματικά χόρτα . Ευωδιαστές και πεντανόστιμες. Σε κάποια μέρη της Ελλάδος κυρίως στην Πελοπόννησο μυρωδιές η μυρουδιές λένε τα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, για αυτό και δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικα χρονια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, γι΄αυτό και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 μεγάλα φλιτζάνια πιλάφι (περίπου 600 ml) 6 φλιτζάνια (ίδια με του πιλαφιού) βραστό νερό 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας κατά[...]
Πηγή: argiro.gr19 Απρ 2012 Υλικά (2 μερίδες): 1 κούπα ρύζι 500 γρ. καλαμαράκια θράψαλα 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. σάλτα ντομάτα 1 ποτήρι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookcool.grΠριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα Για τις τσιπούρες 4 φιλέτα τσιπούρας 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 2 φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας,[...]
Πηγή: argiro.grΟι συνταγές με παστό μπακαλιάρο είναι αμέτρητες. Αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα παστά ψάρια στο εδεσματολόγιο πολλών περιοχών . Τα σκήπτρα στο πλήθος των[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1/2 κιλο καλαμάρια 1 κιλό μύδια με το όστρακο 1/4 κούπας λευκό ξηρό κρασί 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 400 γρ. σπαγγέτι λιγκουίνι ή bavette με άρωμα πέστο ή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μια πολύ νόστιμη συνταγή και νηστίσιμη ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Διάφορα Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1/2 κιλό γαρίδες ολόκληρες (καθαρίζουμε το εντεράκι αλλά κρατάμε το κεφάλι και το κέλυφός τους) 1 πακέτο σπαγγέτι (500 γρ) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜύδια Γεμιστά Υλικά 24 μύδια με το κέλυφος ½ φλιτζ. ξερό άσπρο κρασί 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες ¾ φλιτζ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr