Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σημερινή ανάρτηση προέκυψε εξ ανάγκης. Γρίπη, αδυναμία, Τετάρτη (δεν θέλω να φάνε κρέας ούτε οι μη νηστεύοντες),διάφορες ελλείψεις στο σπίτι (5 μέρες είμαι[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr800 γρ. - 1 κιλό αστακό φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 1 κ.γ. μπούκοβο 50 γρ. κονιάκ 1 κύβο κότας και 750 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grΦιλέτο Σφυρίδας με κρούστα από φρέσκα μυρωδικά του αγρού και Νιφάδες Βρώμης, γαρνιρισμένα με λαχανικά ατμού και σάλτσα λεμονιού Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 100 ) 1 ολόκληρη καμήλα μέτρια 1 ολόκληρο αρνί μέτριο 20 κοτόπουλα 60 αυγά 12 κιλά ρύζι 3 κιλά αλάτι, 2 1/2 κιλά πιπέρι 415 λίτρα νερό 2 κιλά[...]
Πηγή: sidages.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πραγματικά αυτό το πιάτο το λάτρεψα. Έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι δε χρειάζεται να καθαρίσετε το ψάρι γιατί χρησιμοποιούμε καπνιστό[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣυνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]
Πηγή: caruso.grΤα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτό το απλό φαγκρί ψητό στα κάρβουνα, είναι απ’ τα καλύτερα ψαροφαγικά πιάτα που μπορεί να έχει κανείς στην Ελλάδα. Και επισημαίνω τη χώρα, γιατί οι γεύσεις[...]
Πηγή: caruso.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 2-3, Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Χρόνος ψησίματος: 10’, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μύδια 1 ξηρό[...]
Πηγή: foodtrails.gr