Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Γιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπακαλιάρου συνέχεια, μια κι άλλη Α το άρχισε. Υλικά: Για 4 άτομα 600 γρ. μπακαλιάρο παστό φιλέτο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι γάλα 4 αυγά 1 φλ. του καφέ λάδι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr4 προβολές Μερίδες: 4 Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 4 φιλέτα γλώσσας 5 κουταλιές σούπας λάδι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 κλωνιά σέλινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr700 γρ. μύδια 1 αυγό 30 γρ. αλεύρι τριμμένη φρυγανιά 2/3 της κούπας γάλα 30 γρ. βούτυρο λάδι αλάτι Πλένετε προσεκτικά τα μύδια και ύστερα τα βράζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ ρύζι 90 γρ γαρίδες (με το κέλυφος και χωρίς τη φλέβα της ράχης) 90 γρ χτένια 90 γρ ψαχνό ψαριού καρυκεύματα (αλάτι και λευκό πιπέρι) 20 γρ ασπράδια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook700 γρ. μύδια 1 αυγό 30 γρ. αλεύρι τριμμένη φρυγανιά 2/3 της κούπας γάλα 30 γρ. βούτυρο λάδι αλάτι Πλένετε προσεκτικά τα μύδια και ύστερα τα βράζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε αυτή τη συνταγή ενώνονται απαλές και ευχάριστα αρωματικές γεύσεις, όπως η γεύση του κόκκινου ραντίτσιο και του σολομού, φτιάχνοντας ένα πολύχρωμο και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γραμ. μικρές γαρίδες καταψυγμένες 1 κονσέρβα καβούρι 1 κουτί τυρί φιλαδέλφεια 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 2 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr4 προβολές Μερίδες: 4 Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 4 φιλέτα γλώσσας 5 κουταλιές σούπας λάδι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 κλωνιά σέλινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ για 4 άτομα Υλικά 8 φιλέτα γλώσσας., καθαρισμένα 100 ml λευκό κρασί 250 ml ζωμός λαχανικών 250 γρ. ρώγες λευκών[...]
Πηγή: greekouzina.grΝορβηγικό πιάτο νόστιμο και διαφορετικό Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 300 ml. γάλα 50 γρ. αρακά 200 γρ. φιλέτο ψαριού 1 αυγό 1/3 πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 γαριδες 1 καβουρι 5-6 μυδια 2 καραβίδες Για το γαρνίρισμα: Μαύρο σουσάμι Λάδι Λεμόνι Οδηγίες Βραζουμε σε ζεστό νερό το καβούρι με αλατι κ λίγο ξυδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθώς πλησιάζει το Πάσχα οι δουλειές στο σπίτι γίνονται περισσότερες. Πριν το καταλάβουμε θα ζυμώνουμε κουλουράκια και θα βάφουμε αυγά! Από την επόμενη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (4-5) : 320 γρ. σπαγέτι 300 γρ. γαρίδες ξεφλουδιδμένες και καθαρισμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1[...]
Πηγή: yumyum.grΓεύση ψαρόσουπας, που τρώγεται με το πιρούνι! Τι χρειαζόμαστε: 2 τσιπούρες 1 ματσάκι σέλινο 1 αυγό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο Καθαρίζουμε τις τσιπούρες ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (2 μερίδες) : 12 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ. τεκίλα 3 κουταλιές φρέσκος χυμός λεμονιού 2 αυγά 2 κουταλιές νερό 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο αλεύρι[...]
Πηγή: yumyum.gr