Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
1 ½ κιλό γαύροι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι αλάτι Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα γαυράκια και τα πλένουμε. Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό σαρδέλες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια αλάτι Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από λέπια και εντόσθια και τις πλένουμε. Στίβουμε το 1 λεμόνι και περιχύνουμε με[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. λιγκουίνι (ή σπαγγέτι) ζωμός λαχανικών 20 γαρίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο 1[...]
Πηγή: cooklos.gr4 τσιπούρες των 225γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. αλεύρι ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε τις τσιπούρες μας καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια. Τις πλένουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια.[...]
Πηγή: cooklos.gr1-1 ½ κιλό μπαρμπούνια 1 ½ φλιτζ. αλεύρι 1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδο Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα μπαρμπούνια μας. Πλένουμε πολύ καλά και τα στραγγίζουμε.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό μύδια με το κέλυφος καθαρισμένα 1 φλιτζ. λευκό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κ.σ. μουστάρδα 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι Σε βαθύ[...]
Πηγή: cooklos.gr1½ κιλό μπακαλιαράκια 1φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζ. καλαμποκάλευρο λάδι για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό πέρκες 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε τις πέρκες μας καθαρισμένες. Τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό γαρίδες χωρίς το κέλυφος 4 φέτες μπέικον κομμένο σε ζάρια 2 κ.σ. κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος ⅓ φλιτζ. κρασί λευκό 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό φρίσσες 1 φλιτζ. γάλα 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι Αν έχουμε φριτέζα είναι καλύτερα να τηγανίσουμε εκεί τα ψάρια μας. Καθαρίζουμε τις[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr