Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 12 μεγάλες καραβίδες 200 γρ. αλεύρι 1 σέλερι 1 ξεφλουδισμένο καρότο 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 3 κ.σ. ελαιόλαδο Παρασκευή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά τσιπούρες 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. καθεμιά ελαιόλαδο 100 ml ξερό κρεμμύδι 150 γρ. ψιλοκομμένο φινόκιο (βολβοί) 3 κομμένα σε φέτες ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καραβίδες: 12 μεγάλες ανανάς: 1 φρέσκος σύγκλινο Μάνης: 300 γρ. μαντζουράνα: 7 γρ. ψιλοκομμένη βασιλικός: 7 γρ. ψιλοκομμένος κονιάκ: 75ml ντομάτες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καραβίδες: 1.200 γρ. ματσάτα Φολεγάνδρου: 500 γρ. πιπεριές: 2 κόκκινες, κομμένες σε μισοφέγγαρα κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.com200 γρ. γαρίδες 200 γρ. καραβίδες 200 γρ. μύδια 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους 2 φύλλα δάφνης ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό καραβίδες (ή γαρίδες) 2 πράσσα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊδανό 1/2 ματσάκι άνηθο 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλη φρέσκια τομάτα 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 4 άτομα) 12 αβγά 16 καραβίδες αποφλοιωμένες (ψίχα) 40 ml ούζο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο Λίγο κόλιαντρο φρέσκο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ γαρίδα δεν χρειάζεται να είναι σε μέγεθος τζάμπο για να δώσει τζάμπο νοστιμιά. Μετά το μπάρμπεκιου, η θαλασσινή μακαρονάδα είναι από μόνη της το πιο κεφάτο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜεσημέρι καλοκαιριού στα Γιάννενα, σε γιορτινό τραπέζι στην καρδιά του νησιού της Παμβώτιδας και το πιρούνι μου πήρε φωτιά. Μετά τα βατραχοπόδαρα , από την[...]
Πηγή: bostanistas.gr