Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Λέω να κάνω αρχή με ένα πολύ εύκολο αλλά συνάμα αγαπημένο μου πιάτο (βασικά από ότι έχετε καταλάβει όλα αγαπημένα είναι για μένα) που το πρωτοδοκίμασα σε ένα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜία super συνταγή από τη Τίνα Webb και τον "Γαστρονόμο". Το μυστικό είναι στο αρωματισμένο από τα φρέσκα μυρωδικά λάδι. Προετοιμασία : 10΄ Ψήσιμο :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ σπαγγέτι 500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές 250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φέτες ψαριού: 6 (χριστόψαρο, βλάχος, πέρκα ή σφυρίδα) κόκκινες και κίτρινες πιπεριές: 3 κομμένες σε κομμάτια ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ., ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 4 φέτες σφυρίδα 3-4 κολοκυθάκια 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 5 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο ή ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας πικάντικη[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Τα θαλασσινά δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου θέμα. Στην κουζίνα μου έμπαιναν σπάνια. Καλαμαράκια τρώγαμε στα παραλιακά ταβερνάκια τα καλοκαίρια και συνήθως δεν[...]
Πηγή: tastefull.gr4 μεριδιάρικες φέτες ψαριού, γύρω στα 200 - 250 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 6 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια εκπληκτική συνταγή που συνδυάζει το αλμυρό με το γλυκό που οι ρίζες της χάνονται μέσα στο χρόνο και αποδεικνύει ότι η γλυκόξινη γεύση αρέσει στους Έλληνες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 ½ κιλό κουνουπίδι 4 φέτες σφυρίδα ή βλάχο ή μαγιάτικο (2 πόντους πάχος) 3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 300 γρ. ντοματάκια κονκασέ 2 φλυτζάνια του τσαγιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΜΟ 6-7 κλωναράκια μαϊντανού 1-2 καρότα 1-2 κρεμμύδια 1-2 κλωνάρια σέλινου 1-2 φέτες από φινόκιο Τα κεφάλια, τα κόκκαλα και τα απολεπισμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖουμερό ψάρι με κρεμύδια και κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 4 μερίδες ψάρι κομμένο σε φέτες (σφυρίδα, συναγρίδα κ.α.) 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦιλέτο σφυρίδας στη σχάρα, με ταλιατέλες μαγειρεμένες με κολοκυθάκι. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα σφυρίδας περίπου 150 γρ. το ένα 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο αλάτι χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 φιλέτο σφυρίδα 1 κομμάτι μπρόκολο μπλανσαρισμένο 1 κομμάτι κουνουπίδι μπλανσαρισμένο 1 καρότο μικρό βρασμένο 1 πατάτα μικρή βρασμένη και[...]
Πηγή: greekcook.grΗ σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.com