Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 438 συνταγές
Έτυχε να μου δωρίσουν αρκετά κιλά καραβίδες, οπότε μπήκα στη διαδικασία να ψάξω για συνταγές για να μη πάνε χαμένες. Από τις πιο ενδιαφέρουσες που βρήκα ήταν[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτραπατσάδα με φρέσκα αυγουλάκια από τις κοτούλες του φίλου μας❤️???? Υλικά 6 μεγάλες ώριμες τομάτες???? 5 αυγά???? 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό πατάτες 400 γρ. πλάτη χοιρινού σε 8 κομμάτια 8 αυγά 2 κρεμμύδια 1/2 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι 1 δεματάκι βοτάνων (δάφνη, θυμάρι, μαϊντανό) λάδι αλάτι Σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣήμερα φτιάξτε μια σαλάτα τύπου «ταμπουλέ» με φακές και με πικάντικη σάλτσα. Στο τέλος της συνταγής υπάρχουν οι οδηγίες και για την κλασσική σαλάτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα μοναδικό ορεκτικό για το τραπέζι σας. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 40΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για την σαλάτα 1 πιπεριά κέρατο πράσινη κομμένη σε λεπτές φέτες 8 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό[...]
Πηγή: sidagi.grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2-4 άτομα 750 γραμμάρια φρέσκα μύδια ½ φλιτζάνι (125 ml) λευκό ξερό κρασί 3 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού 1 φύλλο δάφνης 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidagi.gr2 μεγάλες ή 4 μικρές ουρές αστακού βρασμένες και καθαρισμένες 1 ½ φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα φασόλια μέτρια 1 φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα μαύρα[...]
Πηγή: sidagi.gr2/8/13 Πόσο πολύ καιρό έχω να επικοινωνήσω μέσω του site μου, ούτε και εγώ δεν θυμάμαι. Θα σας αποκαλύψω όμως το λόγο. Ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο για εσάς.[...]
Πηγή: zannetcooks.com