Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η ομελέτα με παντζαρόφυλλα νομίζω είναι μια ιδιαίτερη ομελέτα! Θα μου πείτε, χορταρικά με αυγά έχουμε ξαναφάει, ίσως και την έχετε δοκιμάσει ή να τη συνηθίζετε[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤο σαγανάκι πήρε το όνομα του από το σκεύος μαγειρέματος. Οι γαρίδες σαγανάκι είναι μια παραλλαγή του κλασικού μεζέ “σαγανάκι” που γίνεται με τυρί.[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤι όμορφη μέρα!!!αν είστε κοντά στη θάλασσα, μην χάσετε την ευκαιρία να πάτε μια βόλτα ή να κάνετε μπάνιο… αν πάλι βρίσκεστε μακριά πηγαίνετε μια βόλτα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΈχω ακούσει να λένε ότι είναι καλοκαιρινή σαλάτα, εγώ θα έλεγα ότι τρώγεται όλο το χρόνο… στέκεται πολύ ωραίο σαν κρύο πιάτο, είναι πεντανόστιμη και από[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΌσο εύκολη και αν είναι αυτή η συνταγή, για κάποιον που δεν ξέρει κατά που πέφτει η κουζίνα (όπως η αφεντιά μου, παλιότερα) είναι κομματάκι δύσκολη. Θυμάμαι[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΉρθε λέει από τη Βραζιλία. Τη μετέφερε ο Χριστόφορος Κολόμβος στην Ευρώπη, πριν από 500 χρόνια και έναν αιώνα αργότερα ευδοκίμησε στα χώματα του νομού Φλωρίνης[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΚατάγεται από τη Νίκαια της Νότιας Γαλλίας, εξού και το όνομα της. Η κλασική Νισουάζ περιέχει τόνο, αντσούγες, ντομάτα, φασολάκια, πατάτα, βρασμένα αυγά,[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΟ κρητικός ντάκος ή κουκουβάγια είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μας ετοιμάζει ντάκο για βραδυνό όταν γυρνούσαμε από το παιχνίδι,[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΠαρακολουθώ τον Jamie από τότε που ξεκίνησε τις εκπομπές του Naked Chef…δηλαδή από το 1998-1999!!! Τον θεωρώ έναν από τους top chef στον κόσμο… οι[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΞέρατε ότι στο Χριστόφορο Κολόμβο χρωστάει η Ευρώπη την ανακάλυψη της πατάτας?! Βέβαια! Τις έτρωγαν οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι Ίνκας. Στην Ελλάδα φυσικά,[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΧοχλιοί με χόντρο? Καλοκαίρι, Χερσόνησος Κρήτης, 3 μήνες αραχτοί χωρίς σχολείο, παιχνίδι, θάλασσα, θέατρο… Η γιαγιά μας να φτιάχνει χόντρο και να τον[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤα λαχανικά στο φούρνο είναι μια συνταγή εύκολη και κατάλληλη για να καταναλωθούν τα λαχανικά που περίσσεψαν ή δεν αρκούν κάποια από αυτά για ένα πλήρες γεύμα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΜια σαλάτα μπορεί να αποτελέσει κυρίως γεύμα. Η συγκεκριμένη τρώγεται άνετα ως κυρίως, είναι νόστιμη και υγιεινή! Μπορείτε να πειραματιστείτε, δημιουργώντας[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤεράστιο θέμα το κάναμε. Πότε θα έρθει το καλοκαίρι, συνεχώς βρέχει, δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο, ουφ! Ορίστε, ήρθε… η Αθήνα “φλέγεται”[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr“Ποτέ χοχλιός μπουμπ o υριστός δε φεύγει απ' το τηγάνι, ανε γλιτώσει απ' τη φωθιά τ' αλάτσι τονε πιάνει!” Εφημερίδα Πατρίς www . patris . gr[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr«Alba gu bràth»που μεταφράζεται ως «Σκωτία για πάντα» αποτελεί έκφραση της Κέλτικης γλώσσας της Σκωτίας. Η πανέμορφη Σκωτία με τα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr