Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Αν σας έμειναν κόκκινα αυγά από το Πάσχα και αναρωτιέστε τι θα τα κάνετε, έχετε 2 επιλογές. Α. Τα πετάτε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που θα δείτε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι πατάτες με φρέσκια ντομάτα και τσιγαρίδες στο φούρνο, ήταν από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά όταν ήμουνα μικρή. Τα τελευταία χρόνια όμως, επειδή δεν βρίσκουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό πατάτες 50 ml λάδι χυμός από 1 μέτριο λεμόνι 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα 1 κύβο κνορ 100 ml νερό πιπέρι σκόρδο ρίγανη[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣυμβαίνει ένα πολύ περίεργο πράγμα, τα παιδιά μου αντιπαθούν τις πατάτες φούρνου! Δεν το συζητώ, οι πατάτες φούρνου αποτελούν στάνταρ λύση ευκολίας σε ένα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα ορεκτικό που θα κλέψει την παράσταση! Επίσημο και σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση! Μια μπουκίτσα που γεμίζει το στόμα άρωμα και μοναδική γεύση μιας και όλα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινα μπριζολάκια 6 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες χυμό από 2 πορτοκάλια χυμό από 2 λεμόνια 2 κ.της σούπας πολύ γεμάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ απλή εκδοχή… Η σημερινή μου συνταγή δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές της Κρήτης. Παρόλο που στο νησί μας η καλλιέργεια της ελιάς και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 κλ. δεντρολίβανο (μόνο τα φύλλα) 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. νερό 150 γρ. τόφου 40 γρ. φουντούκια ξύσμα από 1 λεμόνι Για τη βινεγκρέτ 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή 3 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 6 κλωναράκια δενδρολίβανο 6 κομμάτια μπέικον 2 μήλα κόκκινα στάρκιν 30ml Teryaki sauce 1 κ/γ σκόρδο τριμμένο 1 κ/γ αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠαίρνετε μεγάλα σαλιγκάρια, τα πλένετε και τα βάζετε στο τηγάνι με τη μούρη προς τα κάτω. Τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά σε ελαιόλαδο και ανακατεύετε 2-3[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε[...]
Πηγή: icookgreek.com