τορτιγια με κοτοπουλο | γαριδες στο φουρνο | πάστα φλώρα Παρλιάρου | σουφλε συνταγη | λικερ ροδι με ουζο | krema patiseri | κιουνεφε συνταγη | κεικ πορτοκαλι σοκολατα παρλιαρος | μηλοπιτα νηστισιμη κεικ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις ροκα χαντρες

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Φάβα

Κάποτε δεν την έτρωγα καθόλου, τώρα είναι από τα πιο αγαπημένα όσπρια και ένα θαυμάσιο συνοδευτικό σε μπριζόλες ψητές, κεφτεδάκια , μαρίδα ή μπακαλιάρο στο[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Μπακαλιάρος με σκορδαλιά από φιστίκι Αιγίνης

ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]

Πηγή: megatv.com/cook

Ντοματοκεφτέδες

Υλικά ντοματάκια βασιλικό αλεύρι μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο κρεμμύδι φάβα (βρασμένη) αλάτι – πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το[...]

Πηγή: megatv.com/cook
ΚΕΙΚ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑΡΑΜΟΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ[...]

500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος,[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παραδοσιακή σκορδαλιά νότιας Εύβοιας

Από την κ. Σοφία Καλαμπαλίκη που μας δίνει την γνήσια και παραδοσιακή δυνατή σκορδαλιά από τους Ραπταίους Μεσοχωρίων Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι σκόρδο μισό φλυτσάνι[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πέρκα τηγανητή με σκορδαλιά

Υλικά 2 κιλά φρέσκια πέρκα, φιλεταρισμένη ή οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού (π.χ. μπακαλιάρος, παγκάσιους κ.ά.) Για το χυλό 1 ποτήρι αλεύρι, 2 ποτήρια νερό, 2[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψάρι Αθηναϊκή Μαγιονέζα σε Βίντεο-συνταγή |[...]

Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και λίγο ξεχασμένο[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy