Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά συνταγής 4 πατάτες 2 φιλέτα καπνιστής πέστροφας, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 50 γρ. κουκουνάρι καβουρντισμένο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. τριβέλι ΗΛΙΟΣ 200 γρ. λουκάνικο κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 8 λευκά μανιτάρια 40 ml. μπράντι 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο 2 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι λίγο αλεύρι ηλιέλαιο για[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 Φιλέτα γλώσσας 250 γρ. φιλέτο σολομού 250 γρ. φιλέτα πεσκαντρίτσας αλάτι πιπέρι 30 ml. χυμό λάιμ 30 γρ. βούτυρο Αρκετά φύλλα μαρουλιού ή άλλης[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τα φύλλα wonton 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό Μισό κουταλάκι αλάτι 1/3 κούπας νερό Για τη γέμιση 1 καρότο ½ φινόκιο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 1 μεγάλο αβγό 1 κουταλάκι σάλτσα worcestershire 3 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 μικρή σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1 πρέζα αλάτι ½ κουταλάκι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την σαλάτα 50 γρ. Μαρούλι, 50 γρ. Γαλλική σαλάτα, 1 τμχ Φρέσκο κρεμμύδι, 4 φιλέτα Αντζούγιες, 30 γρ. Σικορε, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ Υλικά touille 120 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookDip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Dip φέτας με φρέσκα αρώματα δυόσμου και βασιλικού και Dip τόνου Τα dips είναι μιά πολύ γευστική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 πιπεριές πράσινες[...]
Πηγή: sidagi.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 6 Αυγό(ά) 1 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού 2 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη 1 κουτ. σουπ. Ηλιέλαιο 1 κουτ. σουπ. φρεσκοτριμμένη Τζίντζερ 175 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami