Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
φωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Παραδοσιακό φαγητό, συνοδευτικό άλλων εδεσμάτων, το οποίο πολύ συχνά σερβίρεται ως πρώτο πιάτο. Το προτιμούν επίσης (όπως και το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 6 μικρά κολοκυθάκια, πλυμένα 2 αβοκάντο ξεφλουδισμένα, κομμένα σε φέτες 2 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο 60 γρ. παρμεζάνα Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 425 γρ. τόνο στραγγισμένο (από κονσέρβα σε ελαιόλαδο) 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. κάπαρη 4-5 κ.σ. λεμόνι 2 κ.σ. ε.π.ελαιόλαδο 2 κ.σ. έτοιμη σάλτσα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 400 γρ. καρέ αρνιού 10 ελιές Άμφισσας Μιλφέιγ λαχανικών 1 μελιτζάνα 2 κολοκυθάκια 2 ντομάτες 4 εσαλότ Τραγανή κρούστα 60 γρ. βούτυρο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 5 άτομα) 250 γρ. χοιρινό, κομμένο σε φέτες 3 ρόδια σε μορφή χυμού 2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 1/4 του κιλού μανιτάρια pleurotous 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. λινγκουίνι 4-5 κολοκυθάκια 2 σκ. σκόρδο 1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα τριμμένη 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Παραδοσιακό φαγητό, συνοδευτικό άλλων εδεσμάτων, το οποίο πολύ συχνά σερβίρεται ως πρώτο πιάτο. Το προτιμούν επίσης (όπως και το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami