Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Υλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖεματάνε, πρόσεχε! Κι αν κάψεις τη γλώσσα σου, δεν θα μπορείς να χαρείς αυτή τη νόστιμη μυρωμένη λάβα από κατσικίσιο τυρί και θυμάρι που τη σπιρτάδα τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα γεμιστά παντώς είδους ομολογώ, πως είναι από τις πιο αγαπημένες φάσεις δημιουργίας μέσα στην κουζίνα μου. Γιατί κάθε φορά θέλω να ξεφεύγω από τα κλασσικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΦιλετίνια κοτόπουλου με σος μπάρμπεκιου & δροσερή σαλάτα πορτοκαλιού Το να παίρνεις βραβεία είναι πολύ ωραίο πράγμα! Διότι, μπορεί να μην έχεις κανένα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦτάσαμε λοιπόν στην τελευταία συνταγή για την ημέρα του Πάσχα (για φέτος). Σήμερα σας έχω μία πλούσια πατατοσαλάτα η οποία είναι ιδανική για ένα τραπέζι με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ καινούρια εβδομάδα ξεκινάει. Μια δύσκολη βδομάδα θα είναι για μας. Ελπίζω να είναι καλύτερη για σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς είναι δυνατόν, όταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα διαφορετικό συνοδευτικό για ψάρι ψητό, μπακαλιάρο, γλώσσα τηγανιτή. Ιδιαίτερα νόστιμο και σε συνδυασμό με βρασμένα λαχανικά, όπως μπρόκολο κα κουνουπίδι.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | μαρούλι | αντράκλα | μαϊντανός Διαφημίσεις φύλλα από σπανάκι φύλλα από[...]
Πηγή: toarkoudi.grΟ συνηθέστερος τρόπος μαγειρέματος του παντζαριού είναι το βράσιμο. Αυτόν τουλάχιστον γνώριζα και ακολουθούσα κι εγώ όοοοταν έκανα παντζάρια σαλάτα. Και λέω[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο γλυκό που θα "μιλήσει" στη γλώσσα σας. Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά σαλιγκάρια λάδι κρεμμύδι 1 ντομάτα μεγάλη σε κομματάκια ξύδι δάφνη σκόρδο δεντρολίβανο "Όταν βρέξει τα πρωτοβρόχια,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑναπολώ τα κυριακάτικα απογεύματα που άρπαζα ένα κρουασάν molto από το ντουλάπι –ποιος νοιαζόταν τότε για τα συντηριτικά- κι ένα χιλιάρικο απ' το[...]
Πηγή: bostanistas.gr28 Απρ 2012 Υλικά: 4 φιλέτα γλώσσας 1 κολοκυθάκι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για την σως λεμόνι: 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: cookcool.gr