Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες από φιλέτο μεγάλου ψαριού φρέσκου ή κατεψυγμένου (τόνος, πέρκα, σφυρίδα, παγκάσιους κ.τλ.) 180 γρ. περίπου το καθένα, 2 γεμάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: Για 2-4 άτομα Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος) Ένα αυγό Μισό φλιτζάνι αλεύρι Μισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά Ένα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 20 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, χωρισμένο σε 2 μέρη 1 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι, ή 200 ml ξηρό λευκό κρασί 200 ml[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν λίγες μέρες έψησα ψωμί με ντομάτα και πέρκα στο γκριλ. Είχα βαρεθεί να συνοδεύουμε τα ψητά μας με ρύζι ή πατάτες και σκέφτηκα να κάνω πατατοκροκέτες. Έλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ ωμό κολοκύθι στις σαλάτες σας; Αν όχι, χάνετε. Το κολοκυθάκι είναι μια χαρά ΚΑΙ ωμό. Να μη σας πω ότι μου αρέσει καλύτερα από βρασμένο...[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr