Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Καλό μήνα και καλή εβδομάδα ! Σκέφτομαι ότι σε δύο εβδομάδες έχουμε Πάσχα και ότι πρέπει να φτιάξω μια λίστα με όλα όσα έχω να κάνω.. Πολλές δουλειές[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΥΛΙΚΑ 100γρ. ανάµικτη σαλάτα, 75γρ. κοτόπουλο σχάρας µε σάλτσα teriyaki, 30γρ. πιπεριές Φλωρίνης, 5γρ. φρέσκο κρεµµυδάκι, 50γρ. πορτοκάλι, 50γρ. κόκκινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comThe soul is born old, but grows young. That is the comedy of life. The body is born young and grows old. That is life’s tragedy. (Oscar Wilde, σε νεαρή ηλικία)[...]
Πηγή: pandespani.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.eu2/2/14 Σαλάτα Eros με λωτό και pesto κάστανου για σήμερα και μια εξομολόγηση: Αυτό το «Αγιοβαλεντινιάτικο» αφιέρωμα φίλοι μου , νομίζω έχει μετατρέψει εδώ και[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά: 6 Αυγό(ά) 1 κουτ. σουπ. Ζωμός Ψαριού 2 κουτ. σουπ. μαλακιά μαύρη Ζάχαρη 1 κουτ. σουπ. Ηλιέλαιο 1 κουτ. σουπ. φρεσκοτριμμένη Τζίντζερ 175 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grOι ασπάραγοι ή ασφάραγοι, που εκτιμούσαν ιδιαίτερα οι αρχαίοι, έδωσαν και την παγκόσμια ονομασία στον πολύτιμο αυτό βλαστό. Λευκά, βιολέ ή πράσινα, τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κρίταμο το είχα συναντήσει παλιότερα σε βαζάκι τουρσί με προέλευση την Κρήτη. Την Κυριακή που μας πέρασε σε μια βόλτα μας στο Πάρκο Τρίτση και στο Κέντ ρο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤελικά φαίνεται πως το προσούτο ταιριάζει με πολλά φρούτα κι όχι απλά με το πεπόνι. Μια ελαφριά σαλάτα με dressing γλυκού λευκού κρασιού από τον διάσημο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στην σχάρα 150 γραμ κόκκινη σάρκα καρπουζιού χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους 2 γιαρμάδες ξεφλουδισμένους και κομμένους σε σκελίδες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | μαρούλι | αντράκλα | μαϊντανός Διαφημίσεις φύλλα από σπανάκι φύλλα από[...]
Πηγή: toarkoudi.grΣπιτικό τζατζίκι Το τζατζίκι και οι πιτόγυροι συνιστούν υπέρτατο λαϊκό ντούο. Όμως, ο σκορδάτος παρατρεχάμενος των ευγενών ντιπ μεγαλοπιάνεται. Κι αποκτάει[...]
Πηγή: pandespani.com