Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για 4 άτομα 2 λαβράκια των 500 γρ. φιλεταρισμένα και χωρίς το δέρμα 20 κόκκους κόλιανδρο σπασμένους 20 κόκκους λευκό πιπέρι σπασμένους 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πικάντικη και πολύ νόστιμη σούπα που σας προτείνω είναι εμπνευσμένη από την ινδική Tomato Rasam. Οι Ινδοί χρησιμοποιούν πάρα πολύ τη φάβα. Αποκαλείται dal[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 1κιλό σπανάκι χοντροκομμένο Λάδι Αλατοπίπερο 1φλ.πλιγούρι 3φλ.ζωμός λαχανικών 1κρεμμύδι τριμμένο 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1φλ.μανιτάρια ολόκληρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com7 Απριλίου 2014 Αν και το κεχρί δεν έχει κάποια συγκλονιστική γεύση από μόνο του, σε αυτή τη συνταγή γίνεται πάρα πολύ νόστιμο καθώς εμπλουτίζεται με γεύσεις[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el350 γρ. φάβα 1.5 λίτρα ζωμό λαχανικών 3 κ.σ. λάδι 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 0,5 εκ. 1-1.2 κιλά πατάτες κομμένες σε κομμάτια 2 εκ. 1 κουνουπίδι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛατρεύω το πουργούρι και ό,τι γίνεται με αυτό. Έχει την ιδιότητα να απορροφά όλα τα υπέροχα ζουμιά του φαγητού και αυτό το πιάτο δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com