Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μικρή στρόγγυλη μυζήθρα ανάλατη ( 550-650 γρ. ) 1 αβγό 2 βανίλιες 1/2 κ. γλ. κανέλα (προαιρετικά) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 125 γρ. φρέσκο[...]
Πηγή: e-sofia.gr800 γρ συκωτάκια κότας (μόνο συκωτάκια καθαρισμένα από πέτσες) 250 γρ κρεμύδια ψιλοκομμένα 125 γρ φρέσκο βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι-πιπέρι 1 κγ ξερή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια παραδοσιακή γαλλική συνταγή, με ρίζες απ’ το 17ο αιώνα, έτοιμη σε 10 λεπτά. Τα βουτυράτα μανιτάρια δένουν φανταστικά με το brandy και την κρέμα γάλακτος.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο καλύτερο «κρέας» των χορτοφάγων. Εκτός από νόστιμα, τα μανιτάρια μπορούν να μαγειρευτούν όπως πολλά κρέατα. Κρασάτα, κάρι, στη σχάρα κ.λπ. Γι’ αυτό το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο καλύτερο «κρέας» των χορτοφάγων. Εκτός από νόστιμα, τα μανιτάρια μπορούν να μαγειρευτούν όπως πολλά κρέατα. Κρασάτα, κάρι, στη σχάρα κ.λπ. Γι’ αυτό το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Για το πατέ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά βούτυρο, 800γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, 1/3 φλ. κονιάκ, ½ φλ. [...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά βούτυρο, 800 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, 1/3 φλ. κονιάκ, ½ φλ. μαυροδάφνη, 3 πιπεριές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια παραδοσιακή γαλλική συνταγή, με ρίζες απ’ το 17ο αιώνα, έτοιμη σε 10 λεπτά. Τα βουτυράτα μανιτάρια δένουν φανταστικά με το brandy και την κρέμα γάλακτος.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ πατάτα, είναι μια αγαπημένη πρώτη ύλη, που θα σας δώσει την ευχέρεια να «παίξετε» μαζί της. Αυτή τη φορά, γεμίστε την με κοτόπουλο, μανιταράκια και διάφορα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com700 γραμμ. κιμάς κοτόπουλου 1 κ.σ. ξίδι 400 γραμμ. συκωτάκια πουλιών 1 κρεμμύδι 4 φέτες μπέικον 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα αλεσμένη 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 5 άτομα) 5 λεπτές φέτες ψωμί χωριάτικο, ραντισμένο με ελαιόλαδο αρωματισμένο με βότανα, και ψημένο στον φούρνο και από τις 2 πλευρές 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 200 γραμμ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 800 γραμμ. συκωτάκια κοτόπουλου 250 ml κονιάκ 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΦανταστικά ρολάκια με σταφίδες και σιρόπι πορτοκαλιού της Ελένης Νταμπαλέτσιου! Υλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις(περίπου) 220ml γάλα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ :(για γυρω στα 18-20 κομματια) -1/2 κιλο ζαχαρη αχνη. -1/2 κιλο σιμιγδαλι χονδρο. -1/2 κιλο γιαουρτι(3 κεσεδακια.μπορειτε να βαλετε και light.εγω αυτο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 300 γραμμάρια μανιτάρια portobello Χυμός από μισό λεμόνι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές βούτυρο 1 ποτηράκι κονιάκ Θυμάρι Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 1 πακέτο μανιτάρια Πόρτο Μπέλο 1 πακέτο καστανά μανιτάρια 1 πακέτο λευκά μανιτάρια 1 κονσέρβα μανιτάρια μπατόν 2 κ.σ[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ομελέτα με μανιτάρια είναι ιδιαίτερη και γευστικότατη. Γρήγορη και εύκολη και είναι ένα πλήρες γεύμα. Τα υλικά για την ομελέτα: 5 αυγά χτυπημένα 250 γρ,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕίναι μια πασίγνωστη σάλτσα που την χρησιμοπούμαι σε άσπρα κυριώς κρέατα και σε μακαρονάδες ή μπορούμε να την σερβιρούμε και σαν ορεκτικό. Είναι μια από τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια χορταστική πρόταση γεμάτη βιταμίνες και γεύσεις που δένουν αρμονικά η μία δίπλα στην άλλη. Δοκίμασέ τη σε ένα γιορτινό μπουφέ... Αν ψιλοκόψεις όλα σου τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 γρ αλεύρι για ολες της χρήσεις 220 ml χλιαρό γάλα 1 αυγό 75 γρ ζάχαρη κρυσταλική 1 πρέζα αλάτι 50 γρ λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη 1 φακελάκι ξερή μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr