Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Ένα θαυμάσιο ορεκτικό, ελαφρύ και εύγευστο! Για 6 άτομα: 6 χοντρές πιπεριές κέρατο 250 γρ ανθότυρο περίπου 1 αυγό 2-3 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 1-2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜία κλασική συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Ευα. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄ - 25΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέχρι τώρα ήξερες ότι η σαλάτα κηπουρού είναι μια... παχυντική σαλάτα με μπόλικη μαγιονέζα και συνοδευτικό σε πολλά τραπέζια! Τώρα με αυτή τη συνταγή, ήρθε η[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα ψωμιού και διατροφής. Δεν τα πάω καλά με τις παγκόσμιες ημέρες, αλλά ειδικά αυτή την τιμώ μια και έχω αφιερώσει ολόκληρο βιβλίο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣυνταγή της Βασούλας σήμερα με νόστιμο τουρσί που είναι και εύκολο! Υλικά Πράσινες ή όχι ώριμες ντομάτες σέλερυ 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές καυτερές 4[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ ΠΡΩΤΗ ΟΛΩΝ!!! Δικαίως θεωρείται ότι η σαλάτα του Καίσαρα είναι η καλύτερη σαλάτα για ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου, μπορώ να την φάω και σαν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grγια τη σαλάτα 1 μεγάλη ρίζα μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο ½ φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΙδανική σαλάτα για ούζο Υλικά: 1 κριθαροκούλουρο 1 τομάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές κάπαρι Αλάτι Λίγο λάδι Για την τονοσαλάτα 1 τόνος κονσέρβα σε νερό ¾ της[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι μια πασίγνωστη σάλτσα που την χρησιμοπούμαι σε άσπρα κυριώς κρέατα και σε μακαρονάδες ή μπορούμε να την σερβιρούμε και σαν ορεκτικό. Είναι μια από τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 200 γρ. μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος πολύ καλά 2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. άσπρο γλυκό κρασί 4 αβγά 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα Χυμό από 1 λεμόνι 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 πρέζα κανέλα 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 πρέζα γαρύφαλλο τριμμένο 1 πρέζα τζίντζερ 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΤο να επιλέγεις τα καλύτερα προϊόντα είναι μεγάλη τέχνη. Αλλά το να τα συνδυάζεις μεταξύ τους σε ενδιαφέρουσες συνθέσεις είναι επί της ουσίας μαγειρική, απλά,[...]
Πηγή: caruso.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή εβδομάδα σε όλους! Πολλές υποχρεώσεις, άλλες ευχάριστες και άλλες όχι τόσο, με βοήθησαν να κάνω ένα διάλειμμα από τα blogs για μερικές μέρες. Εκτός[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami