Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
400γρ μανιτάρια πλευροτους 50γρ κονιάκ 100γρ κρασί κόκκινο λίγο δεντρολίβανο λίγο άνηθο αλάτι και πιπέρι Βάζουμε μια σειρά μανιτάρια σε ένα μπολ ρίχνουμε λίγο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΡΣΙ Το καλοκαιράκι τα γρήγορα ελαφριά πιάτα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα. Αυτήν την εποχή αποφάσισα λίγο να ελέγξω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυχνά βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακά τα συνοδευτικά, τα ταπεινά πιάτα που καλούνται να παίξουν δεύτερο ρόλο πλάι στα κρέατα και τα πουλερικά - τους πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι σαλάτες που συνδυάζουν λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνες και ξηρούς καρπούς είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Με κάτι τέτοιες μπορώ να αντικαταστήσω ολόκληρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα θαυμάσιο συνοδευτικό για όλα τα κρέατα!Υλικά: 5-6 μέτριες πατάτες3-4 καρότα2 μέτριες γλυκοπατάτεςΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΕλαιόλαδοΧυμός από 2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣαλάτα με ψητά παντζάρια Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας:5’, Χρόνος ψησίματος: 2 ώρες, Κόστος: 3,00 € ΥΛΙΚΑ : 6 παντζάρια Αλάτι χοντρό Δεντρολίβανο (φρέσκο[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ Προβηγκία είναι μια περιοχή στη Νότια Γαλλία και περιλαμβάνει πολλές μεγάλες πόλεις όπως η Κάννες, η Μασσαλία, η Νίκαια, αλλά περιβάλλει και το Πριγκιπάτο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜμμμ, ξέρω, ξέρω, συνηθίζεται να το αγοράζετε. Ναι, κι εγώ, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να το ετοιμάσετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα και βάσει των δικών σας[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑν σας έμειναν κόκκινα αυγά από το Πάσχα και αναρωτιέστε τι θα τα κάνετε, έχετε 2 επιλογές. Α. Τα πετάτε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση που θα δείτε,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr250 γρ. φρέσκα μανιτάρια 1 φύλλο δάφνης 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι τριμμένο ½ κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο τριμμένο ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια νοστιμιά στις σαλάτες και τις σάλτσες μας !!! Υλικά Ντοματίνια Κρήτης Ελαιόλαδο Ξύδι Σκόρδο Κάπαρη Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη Αλάτι οχι πολύ, και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣαλάτα με ζυμαρικά Υλικά 1/2 κιλό βρασμένα ζυμαρικά 1 πιπεριά κομμένη μανιτάρια 1/4 φλυτζάνι λάδι 1/4 φλυτζάνι ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο [...]
Πηγή: greekcook.grΓια το καλαμάρι 1 μπαγκέτα 4 κ.σ ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 900 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 1 κύβος Για την πέστο 50-70 γρ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 50-80 γρ. ρόκα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com25 γρ. δυόσμο 25 γρ. άνηθο 1 χούφτα βασιλικό 2 ροδάκινα, κομμένα σε φέτες 100 γρ. φέτα θρυμματισμένη 50 γρ. καβουρδισμένα καρύδια Για το πλιγούρι 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1/2 κιλό μανιτάρια (μικρού μεγέθους) 1/2 κουνουπίδι 2 φλυτζάνια ντοματίνια 12 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Μείγμα (δεντρολίβανο, θυμάρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλιές γλυκές, για όσους δεν αγαπούν το αλάτι! Κάνουμε κάθε χρόνο πολλές ελιές, ξιδάτες, τσακιστές, πράσινες, μαύρες, σε όλα τα μεγέθη,, εμένα μου αρέσουν οι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr