Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
6 φέτες μπέικον 150 γραμμ. ασπρομανίταρα μικρά (φρέσκα) κομμένα στη μέση 150 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 4 κ.σ. ελαιόλαδο 6 ολόφρεσκα αυγά 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο του κιλού κατεψυγμένες και παναρισμένες πατάτες 1/4 έμενταλ 1/4 κεφαλογραβιέρα 5 σκελίδες σκόρδο 1 κρέμα γάλακτος αλάτι – πιπέρι Εκτέλεση 1. Ρίχνουμε[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κιλό baby πατάτες 2 κουταλιές μαργαρίνη με βούτυρο Λίγο θυμάρι ή ρίγανη 1 φλ. ζωμός βοδινού ή κότας 1 κουταλιά μουστάρδα Λίγο λεμόνι Λίγο άνιθο Αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr5 μέτριες πατάτες 1 σκ. σκόρδο 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml γάλα 2-3 πρέζες φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι πιπέρι 2 σπαλομπριζόλες[...]
Πηγή: argiro.gr6 φέτες μπέικον 150 γραμμ. ασπρομανίταρα μικρά (φρέσκα) κομμένα στη μέση 150 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 4 κ.σ. ελαιόλαδο 6 ολόφρεσκα αυγά 1 κλαδάκι[...]
Πηγή: argiro.gr2 κιλά πανσέτα με το εξωτερικό λίπος επάνω (ή αν βρείτε με το δέρμα επάνω) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες σαλάτα εποχής για το σερβίρισμα Για το μείγμα[...]
Πηγή: argiro.gr6 αυγά 4 κ.σ. γάλα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση 1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το μπέικιν[...]
Πηγή: argiro.gr4 μεγάλες πατάτες 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1. Ανάβουμε το γκριλ. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις[...]
Πηγή: argiro.gr4 χωριάτικα λουκάνικα (χωρίς το περίβλημά τους) ψιλοκομμένα 200 γραμμ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 4 αραβικές πίτες 1 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραμμ. κιμάς κοτόπουλου 1 κ.σ. ξίδι 400 γραμμ. συκωτάκια πουλιών 1 κρεμμύδι 4 φέτες μπέικον 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα αλεσμένη 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κιλό πατάτες 3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Ζεσταίνουμε στο φούρνο τη λαμαρίνα του. Καθαρίζουμε τις[...]
Πηγή: argiro.gr