Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου, γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω ποτέ[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ όλη ιδέα είχε να κάνει με μια εναλλακτική πρόταση για τον μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά. Στο οικογενειακό συμβούλιο - στο πόδι πια, γιατί ούτε εγώ ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνταγή για σκορδαλιά με ψωμί Υλικά 3-4σκελίδες σκόρδο 4-5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2-3 κ.σ. ξύδι 1/4 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε το ψωμί σε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". τσιγαριστα αγρια χορτα με μιξη λαχανικων χθες μαζεψαμε αγρια φαγωσιμα χορτα στους αγρους σημερα εφτιαξα νοστιμη συνταγη με αγρια[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlυλικά 4-5 πατάτες ελαιόλαδο για το τηγάνισμα σάλτσα αγιολί: 4 σκελίδες σκόρδο 2 κροκάδια (από πολύ φρέσκα αβγά) 1 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. χυμό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr700 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο 20 ml ελαιόλαδο 15 φύλλα δυόσμο 12,5 γρ ζελατίνα (2.5 φύλλα) 2 αμπούλες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα διαφορετικό συνοδευτικό για ψάρι ψητό, μπακαλιάρο, γλώσσα τηγανιτή. Ιδιαίτερα νόστιμο και σε συνδυασμό με βρασμένα λαχανικά, όπως μπρόκολο κα κουνουπίδι.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΟ ταραμάς είναι από τα πιο συνηθισμένα νηστίσιμα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα μας. Η πιο συνηθισμένη του εφαρμογή είναι βέβαια η ταραμοσαλάτα και οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΘα με βρίσετε και θα χετε και δίκιο. Είμαι όλα όσα σκέφτεστε. Άχρηστη, ακαμάτρα, ανεπρόκοπη, τεμπέλα.....ΘΕΑ!!!!. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, είναι πάνω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr