Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Για το κρέας 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι χτένι 1 σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά 2 καρότα 1 κουτάλι σούπας αλεύρι 1 κουτάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ Ο ταραμας δεν ειναι τιποτε αλλο απο παστωμενα αυγα ψαριου, συνηθως κυπρινου, αλλα και μπακαλιαρου ή λουτσου. Οπως γνωριζετε, υπαρχουν δυο ειδη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδου ξεφλουδισμένες πολτοποιημένες, 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ συνδυασμός μαραθόριζας με πορτοκάλι και ψάρι είναι ένας απο τους πιο κλασσικούς στην γειτονική μας Ιταλία. Εγώ σας προτείνω μια πράσινη σαλάτα με μαραθόριζα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ ταραμάς δεν είναι τίποτε άλλο από παστωμένα αυγά ψαριού, συνήθως κυπρίνου, αλλά και μπακαλιάρου ή λούτσου. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν δύο είδη ταραμά: ο[...]
Πηγή: bostanistas.gr