Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Είναι η σάλτσα που κάνει τη νοστιμιά... Γιατί τι θα ήταν το μακαρόνι χωρίς αυτή.... Κάποιος,όταν αναφέρθηκα στη συνταγή,μου είπε, "και γιατί να βάλω ταραμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grM ία σταθερή μαγειρική αξία του μπουφέ μας! Επειδή αυτή τη φορά δε βρήκα σπανάκι έβαλα iceberg αλλά το ιδανικό είναι το σπανάκι ωμό. Κι αυτή η σαλάτα μάλλον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΦέτος ήταν η χρονιά που αγάπησα τις σαλάτες με φρούτα... με μήλο ,αλλά και φράουλες ,σαλάτες της 3pad ,που έκανε ποστ έδώ,κι έπειτα το καλοκαίρι δοκίμασα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,ένας λόγος για να σώσουμε μικρές ποσότητες λαχανικών που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε,και βέβαια μια γρήγορη εναλλακτική λύση[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο τουρσί αυτό εγώ ξέρω ότι φτιάχνεται στην Πελοπόννησο. Ίσως να φτιάχνεται και αλλού, ευκαιρία είναι τώρα να το μάθουμε από τα σχόλια σας. Η διαδικασία του[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγή τουρσί με μελιτζανάκια είχα βάλει και πέρισυ αλλά δεν βρήκα μεγάλη ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό του cookthebook. Φέτος επανέρχομαι με αρκετά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ συνταγή μου προέκυψε απο μια ιδέα του σεφ Jean Georges Vongerichten ,την οποία είχα διαβάσει παλιότερα σε στήλη τη Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Αυτός μαγείρευε ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια εξαιρετική σαλάτα που, αν περισσέψει, φυλάσσεται στο ψυγείο και γίνεται ακόμη νοστιμότερη!! Την προέλευσή της έχει ιταλική σύμφωνα με την αλλοδαπή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠολλές φορές το Σάββατο,μαζί με πράσινη πλούσια(με κρουτόν,ξηρούς καρπούς,σταφίδες) σαλάτα,είναι το μεσημεριανό γεύμα. Γρήγορα,μια εντυπωσιακά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα τελευταία κόκκινα αυγά τα καταναλώσαμε την προηγούμενη βδομάδα. Πού; Ιδού! Αν νομίζετε πως είναι ακόμη μια τάρτα στη σειρά κάνετε λάθος! Το βραστό αυγό στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛοιπον,αυτή τη βδομάδα,που εδώ πέρα,καθε μέρα,χτυπαει 40άρια+...δεν τρώμε και τιποτ'άλλο...λείπουν και τα παιδιά...οπότε κάτι στα πρόχειρα ,για να αδειάσει[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτα μέρη μου συνηθίζουμε πολύ το κουνουπίδι καπαμά...δηλαδή ελαφρά τηγανισμένο, με ντομάτα και κανέλα,χωρίς καθόλου κρεμμύδι ή σκόρδο...στο τέλος,δε, του[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤωρα που το καλοκαιράκι είναι στο τέλος του-τουλάχιστον ημερολογιακά,γιατί ποιός ξέρει τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στα του κλίματος-ας αποχαιρετιστούμε με[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιας και είναι τώρα η εποχή των αμπελόφυλλων -αλλά και όταν δεν είναι κάλλιστα μπορούμε να τα συντηρούμε ελαφρά ζεματισμένα στην κατάψυξη- είπα να φτιάξω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιας και μπήκαμε στη σαρακοστή είπα να φτιάξω μια φάβα. Άσε που έρχονται και δύσκολες μέρες και μια τέτοια συνταγή πάντα θα είναι χρήσιμη. Γιατί είναι ένα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑγαπημένο μου το κουνουπίδι ,και ,μάλιστα, κοκκινιστό και καυτερό.Το κάρυ,το τζίντζερ,το πιπέρι καγιέν του πάνε τρελά.Όσο λοιπόν ο χειμώνας καλά κρατεί, το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr