Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 4 -6 μανιτάρια portobello 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό και το πράσινο μέρος 2[...]
Πηγή: sidagi.grΗ αλήθεια είναι πως ο ανανάς ξεφεύγει λίγο από την ανοιξιάτικη διάθεσή! Σε ταξιδεύει σε τοπία περισσότερο τροπικά και καλοκαιρινά. Έλα όμως που η γεύση του[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυνδύασε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά στη νηστεία σου για να σε κρατήσουν χορτάτη και γεμάτη ενέργεια! Θερμίδες: 262/μερίδα Εύκολη 25 λεπτά 4+μερίδες 1 1 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html7/03/14 Και φρέσκα φρούτα και ξερά φρούτα και πράσινα σαλατικά και σολομός πλούσιος σε ωμέγα 3. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα χορταστικό πιάτο, όλο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αγαπημένο από τις ελληνικές οικογένειες νηστίσιμο φαγητό και όχι μόνο. Αγαπημένο και του χειμώνα εφόσον τα παντζάρια είναι τότε στην εποχή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1 μαρούλι 1/2 μωβ μαρούλι 1/2 iceberg 200 γρ. σπανάκι 100 γρ. ρόκα 10 ξερά σύκα κομμένα στα 4 4 κουταλιές cranberries 50 γρ. καρύδια 20 γρ. ψίχα από[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1 μαρούλι 1/2 μωβ μαρούλι 1/2 iceberg 200 γρ. σπανάκι 100 γρ. ρόκα 10 ξερά σύκα κομμένα στα 4 4 κουταλιές cranberries 50 γρ. καρύδια 20 γρ. ψίχα από[...]
Πηγή: cookingbook.grΠάντα εκτιμούσα τις μαγικές ιδιότητες των αβγών. Την ικανότητά τους να μετατραπούν σε αφράτη μαρέγκα, να δημιουργήσουν μια παχιά crème anglaise και φυσικά να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr