Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Θέλετε σαλάτα; Φτιάξτε μία με φακές, φρέσκα λαχανικά και παστά φρούτα που έχει 270 kcal η μερίδα, ενώ αν ετοιμάσετε σαλάτα με φρέσκο σολομό και λαχανικά οι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ Κινόα είναι δημητριακό χωρίς γλουτένη, 100 % ολικής αλέσεως και έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ αμινοξέων που σπάνια μπορείς να το βρεις σε άλλα δημητριακά. Στην[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr«Ένα καλό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι πάντοτε ένας εξαιρετικός συνδυασμός»*. Το λεχθέν ανήκει στον Nelson Mandela αλλά μάλλον το pandespani δεν θα[...]
Πηγή: pandespani.comΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Λόνζα στην Ευρυτανία, η Λούζα, Λούντζα ή Λόζα στις Κυκλάδες, η Λούντζα στη Κύπρο, είναι όλα εκλεκτά καπνιστά ή παστά αλλαντικά που γίνονται από το κόντρα[...]
Πηγή: caruso.grπατατόψωμο Ψωμί με πατάτα Φούρνος Ηλεκτρικός: 180 (προθερμασμένος) Υγραερίου: θέση 3 (μη προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος:[...]
Πηγή: greekouzina.grπατατόψωμο Ψωμί με πατάτα Φούρνος Ηλεκτρικός: 180 (προθερμασμένος) Υγραερίου: θέση 3 (μη προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος:[...]
Πηγή: greekouzina.grτης Ευαγγελίας Μαλακού Μια μέθοδος συντήρησης τροφίμων που προέρχεται απο την ιστορική Περσία ή αλλιώς το σημερινό Ιράν. Η λέξη προέρχεται από την περσική λεξή[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά για 4 μερίδες 4 φλ. (220γρ.) μαρούλι, Iceberg 10 (190γρ.) παστά σύκα 30γρ. φουντούκια καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα 2 φλ. (452γρ.) cottage cheese 4 κ/κια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠουργούρι ή κριθαράκι; Σίγουρα, σαλάτα με πουργούρι και ρόδι γιατί έχει 316 kcal ανά μερίδα, ενώ το κριθαράκι με λαχανικά και μοτσαρέλα έχει 529 kcal ανά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com....για την βινεγκρέτ (vinaigrette) 60 ml (1/4 της κούπας) μαγιονέζα 15 ml μουστάρδα τύπου Dijon 3 μικρά αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα 10 ml από το υγρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 μαρούλι 1 πράσινο μήλο 100 γραμμάρια μπέικον 50 γραμμάρια καρύδια 50 γραμμάρια ξανθές σταφίδες 150 γραμμάρια ανθότυρο (προαιρετικά ) 1 ρόδι τους[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΗ σαλάτα που παρήλασε στο πασχαλιάτικο τραπέζι μας. Έντονο πράσινο, έντονο κόκκινο, συνδυασμός χρώματος, γεύσης και το αποτέλεσμα: μια σαλάτα πλούσια σε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ένα ιδιαίτερο λαχανικό με έντονη γεύση. Το μπέικον μαζί με το κρεμμύδι και το μήλο, σωταρισμένα, θα τους δώσουν μια πιο ιδιαίτερη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠάναρε ελαφρά τη μπριζόλα σε παρμεζάνα και αρωματικό φασκόμηλο και σέρβιρε με μήλο και λάχανο! Νόστιμη παραλλαγή για την αγαπημένη σου μπροζόλα με ελάχιστες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 μεγάλο μαρούλι, καθαρισμένο, πλυμένο, στεγωμένο και χοντροκομμένο 1 σαλάτα, καθαρισμένη, πλυμένη, στεγωμένη και χοντροκομμένη (ή ένα ματσάκι ρόκα) 12 λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΚαλησπέρα σας!!! Επιτέλους κατάφερα να καθίσω για λίγο και να κάνω τη σημερινή ανάρτηση!! Μια από τις σαλάτες που θα στρογγυλοκαθίσουν στο πασχαλινό μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατάλληλο και για τη δίαιτα Harcombe . Φάσεις: 1η, 2η και 3η Τύπος γεύματος :Λίπος/Πρωτεΐνη Υλικά Με τα παρακάτω υλικά φτιάχνουμε 350γρ. ταραμοσαλάτας. 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μαρούλι | ξυνόμηλο Διαφημίσεις 1 μαλακό μαρούλι – σαλάτα 1 πράσινο μήλο 100 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.gr17/5/14 Ρώσικο πλοφ με ξερά φρούτα και αυγά η πρόταση μας σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι ένα λατρεμένο πιάτο του Ουζμπεκιστάν αλλά γενικότερα ιδιαίτερα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (2) : Για τα νουντλ: 150 γρ. κίτρινα νουντλ ή νουντλ αυγού 2 κουταλιές σησαμέλαιο 500 γρ. φιλέτα από στήθος πάπιας 80 ml χόιζιν σος Για το[...]
Πηγή: yumyum.gr