Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Θα με βρίσετε και θα χετε και δίκιο. Είμαι όλα όσα σκέφτεστε. Άχρηστη, ακαμάτρα, ανεπρόκοπη, τεμπέλα.....ΘΕΑ!!!!. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, είναι πάνω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο γλυκό που θα "μιλήσει" στη γλώσσα σας. Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.com12 αυγά 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι τσαγιού ξερή μουστάρδα σκόνη 1 κουταλάκι τσαγιού κάρι σε σκόνη Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 400 γρ. λαβράκι καθαρισμένο 200 γρ. διάφορα τρυφερά πράσινα σαλατικά (σαλάτα, μαρούλι, ραντίτσιο, σπανάκι, βαλεριάνα, λόλα κ.λ.) 2 πορτοκάλια 1 ροζ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦιλετίνια κοτόπουλου με σος μπάρμπεκιου & δροσερή σαλάτα πορτοκαλιού Το να παίρνεις βραβεία είναι πολύ ωραίο πράγμα! Διότι, μπορεί να μην έχεις κανένα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠού και πού αντί για μια δική μου συνταγή παρουσιάζω δημιουργίες από τους επαγγελματίες. Σήμερα είναι η σειρά του σεφ Αβραάμ Γκαρσία, που δημιουργεί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. κοχύλια 2 πιπεριές κόκκινη και κίτρινη 1 μελιτζάνα 2 κολοκύθια Ελαιόλαδο Μαϊντανό Φρέσκια ρίγανη Φρέσκο θυμάρι 250 γρ. ντοματίνια 2 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (3-4 φλιτζάνια) : 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 μέτρο λευκό κρεμμύδι 2 κουταλιές βούτυρο 125 γρ. μανιτάρια κομμένα από βαζάκι 2 κουταλιές λικέρ από πορτοκάλι ή[...]
Πηγή: yumyum.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami