Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ 1 ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕΤΡΙΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1.5 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 285 ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 350ΓΡ ΜΥΔΙΑ 1.5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: caruso.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr10/1/14 Λάχανο καρότο σαλάτα με ρεπάνι και καπνιστό σολομό σας προτείνουμε για σήμερα Παρασκευή, για τους εξής λόγους: θα ξεκινήσουμε ελαφριά το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ 500 γρ. κοχύλια 2 πιπεριές κόκκινη και κίτρινη 1 μελιτζάνα 2 κολοκύθια Ελαιόλαδο Μαϊντανό Φρέσκια ρίγανη Φρέσκο θυμάρι 250 γρ. ντοματίνια 2 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΠού και πού αντί για μια δική μου συνταγή παρουσιάζω δημιουργίες από τους επαγγελματίες. Σήμερα είναι η σειρά του σεφ Αβραάμ Γκαρσία, που δημιουργεί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΦιλετίνια κοτόπουλου με σος μπάρμπεκιου & δροσερή σαλάτα πορτοκαλιού Το να παίρνεις βραβεία είναι πολύ ωραίο πράγμα! Διότι, μπορεί να μην έχεις κανένα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grυλικά 400 γρ. λαβράκι καθαρισμένο 200 γρ. διάφορα τρυφερά πράσινα σαλατικά (σαλάτα, μαρούλι, ραντίτσιο, σπανάκι, βαλεριάνα, λόλα κ.λ.) 2 πορτοκάλια 1 ροζ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook12 αυγά 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι τσαγιού ξερή μουστάρδα σκόνη 1 κουταλάκι τσαγιού κάρι σε σκόνη Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΘα με βρίσετε και θα χετε και δίκιο. Είμαι όλα όσα σκέφτεστε. Άχρηστη, ακαμάτρα, ανεπρόκοπη, τεμπέλα.....ΘΕΑ!!!!. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, είναι πάνω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ συνταγή είναι της κυρίας Ντίνας Νικολάου Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φιλέτο πέρκας ή μπακαλιάρου 1 βαζάκι τόνο 2 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό και καλά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr