Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά: 1 συσκευασία ζυμαρικά κοχύλια ή πέννες ή βίδες ή ότι άλλο σας αρέσει 500 γραμ. κιμά 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4 άτομα 2 λαβράκια των 500 γρ. φιλεταρισμένα και χωρίς το δέρμα 20 κόκκους κόλιανδρο σπασμένους 20 κόκκους λευκό πιπέρι σπασμένους 3 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ γαρίδες 4 φρέσκα καρότα 1 κουτάκι με βλαστάρια μπαμπού 1 κλωναράκι φρέσκο κόλιαντρο 1 κλωναράκι φρέσκο δυόσμο 1 κουτ. σούπας φιστίκια αράπικα 1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή μου προέκυψε απο μια ιδέα του σεφ Jean Georges Vongerichten ,την οποία είχα διαβάσει παλιότερα σε στήλη τη Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Αυτός μαγείρευε ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 ροζ γκρέιπφρουτ, 1 μεγάλο αβοκάντο, 150 γρ. ροζ γαρίδες (κοκτέιλ) ξεπαγωμένες, 1/4 φλ. λευκό κρασί, 1 αγγουράκι, 5 κλωναράκια κόλιανδρο τα φύλλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com