Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Σαν να φθινοπώριασε μου φαίνεται, τουλάχιστον στην γειτονιά μου. Λίγο τα σύννεφα, λίγο η βροχούλα, λίγο που νυχτώνει πιο νωρίς… Όμως θα έχουμε πολλά[...]
Πηγή: foodjunkie.eu30/3/16 Σαλάτα κριθάρι με ρόδι και ψητή κολοκύθα που μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα σαν συνοδευτικό για ψητό κρέας ή σαν κύριο γεύμα. Το κριθάρι είναι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠοια κοινή σαλάτα. Αδυνατίζει, προλαμβάνει τον καρκίνο, σώζει την καρδιά, καθαρίζει το δέρμα και κατεβάζει το ζάχαρο; Η πολίτικη! Τα μυστικά της δύναμης της[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚοντινός συγγενής του λάχανου και του κουνουπιδιού, το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών και προέρχεται από το άγριο λάχανο. Κι όσο κι αν μικροί[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓλυστρίδα (Αντράκλα σε σαλάτα.) Η αντράκλα ή γλυστρίδα ή τρεβλό είναι ένα νόστιμο και υγιεινό χορταρικό που φύεται σε λαχανόκηπους και μπορεί να αποτελέσει μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΚΑΡΟΤΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο πρώτο μου συνοδευτικό που δεν περιέχει ζύμη. Υλικά 500 γρ μανιτάρια champignon (να μην είναι πολύ μικρά) 1 χωριάτικο λουκάνικο 150 γρ τυρί κρέμα 50 γρ τυρί[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα τελευταία χρόνια το μπρόκολο έχει σχεδόν παραμερίσει τα υπόλοιπα πράσινα λαχανικά και έχει κερδίσει την θέση που του αξίζει… στο πιάτο μας! Δεν είναι μόνο[...]
Πηγή: funkycook.grΜία νηστήσιμη σαλάτα που μπορεί να γίνει και ένα κανονικό μεσημεριανό γεύμα. Συνταγή : Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 50 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Γαρίδες 400 γρ. μικρές Αγγούρια 3 τεμ κομμένα λωρίδες Κολοκυθάκια 2 τεμ μικρά κομμένα λωρίδες Μαρούλι 1/2 μαρούλι Ρόκα 1/2 ματσάκι Κάπαρη 1 1/2 κουτάλι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό Ρεγκάτο 150 γρ τρυμμένο Λουκάνικα χωριάτικα 1 πακέτο Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες Ετοιμάζουμε την γέμιση,[...]
Πηγή: chefoulis.grΤαμπουλέ με κουνουπίδι. Πριν βιαστείς να το απορρίψεις πιστεύοντας πως είναι μια αηδία, άφησέ με να σου εξηγήσω και πίστεψέ με, είναι πολύ παραπάνω από πιθανό[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η σκορδαλιά δεν είναι μόνο ένα πολύ νόστιμο ελληνικό, ορεκτικό, αλλά έχει και πολύ χρήσιμες ιδιότητες εξαιτίας του σκόρδου. Αυτό ρίχνει[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥπάρχουν πιάτα που φιλοδοξείς να μαγειρέψεις, πιάτα που δεν είσαι αρκετά θαρραλέος να προσπαθήσεις και πιάτα που σε φοβίζουν. Κι έπειτα υπάρχουν κάποια άλλα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣφουγγάτο λέμε στα κρητικά την ομελέτα, άρα η σημερινή μας συνταγή αναφέρεται σε ομελέτα με γαρίδες !!! Αν και ακούγεται πολύ παράξενη και "ξένη" σε εμάς, σας[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr